Biluthyrning
Dillingen
Fäll ihop
Tyskland // Dillingen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dillingen: Sixt biluthyrning online-bokning

I sydvästra Tyskland, alldeles intill den franska gränsen i förbundslandet Bayern, ligger staden Dillingen. Här hittar du även vår biluthyrning i Dillingen. Vi på Sixt välkomnar dig som ska besöka denna trevliga stad och hjälper dig gärna att hitta en pssande bil inför resan. Våra hyrbilar är moderna och finns att tillgå i alla prisklasser. För dig som vill ta dig runt i stadens kärna och till närliggande städer har vi trevliga person- och kombibilar. Våra 4x4-fordon kan vara mer lämpliga om du tänker köra längre distanser. Hör av dig om du vill boka en lastbil, det har vi nämligen också.

 
 • Saarlouis
  Bahnhofstr. 6
  66740 Saarlouis

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Saarlouis

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofstr. 6
  66740 Saarlouis

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Anpassa din hyrbil i Dillingen efter din vistelse i Tyskland

Ingen resa är den andra lik. Se till att hyra en bil i Dillingen som passar just din vistelse i Bayern. Vissa resenärer är här för att besöka fina restauranger, andra för att njuta av spännande sevärdheter. Genom att komplettera din hyrbil i Dillingen med våra smarta tillvalstjänster kan du få en bekvämare körupplevelse, oavsett vilken typ av resa det gäller. Ska du resa med din partner? Registrera i så fall en extra förare så kan ni dela upp körningen. Även GPS brukar vara användbart att välja som tillval. När du ska hyra bil i Dillingen kan du reservera en valfri bilgrupp men inte en specifik bilmodell.

Utforska södra Tyskland med hyrbil i Dillingen

Dillingen och andra städer i Bayern är kända för sin vackra natur. Det finns gott om parker och fina sjöar att beundra. Staden Saarbrücken är också en populär destination för den som besöker Bayern, hit kan du köra på endast 20 minuter. Här finns både djurparker, kyrkor och spännande museer. I Dillingen finns också en del att utforska. Den vackra kyrkan St. Johann kan vara värt ett besök, kyrkan ligger endast några minuter från vår biluthyrning i Dillingen. Vi på Sixt önskar dig en riktigt härlig resa i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service