Biluthyrning
Emden
Fäll ihop
Tyskland // Emden
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Emden: Sixt biluthyrning online-bokning

Allra högst upp i det nordvästligaste hörnet av Tyskland ligger Emden. Denna trevliga stad är belägen i det vackra och historiska landskapet Ostfriesland. Vi på Sixt välkomnar dig som ska resa hit. Du kan komma till vår biluthyrning i Emden och få en riktigt bra och smidig start på resan. Från oss kan du hämta ut en bil som gör din resa i landet ännu bättre, roligare och enklare. Vi har ett komplett utbud av olika fordonsgrupper. Du kan välja mellan olika prisklasser och kategorier. Vi tillhandahåller personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4-fordon och lastbilar. Välj ut den hyrbilskategori i Emden som passar dig bäst!

 
 • Emden
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Emden

  Sixt Biluthyrning
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Det tar bara några minuter att hyra bil i Emden

Idag är det oerhört smidigt att hyra bil i Emden. Vi på Sixt har skapat en lättmanövrerad hemsida som gör att du snabbt och smidigt bokar ett fordon. När du har hittat en hyrbil i Emden som verkar bra kan du faktiskt göra förbättringar av bilen. Hur då? Genom att applicera olika tillvalstjänster till din bil har du möjlighet att göra den bekvämare, smartare och mer praktisk. Du kan bland annat lägga till en navigator eller registrera en extra förare. Bokar du din bil online reserverar vi den bilgrupp du valt, dock inte en specifik bilmodell.

Vad vill du upptäcka i Tyskland?

Få ut mer av tiden under din resa genom att hyra bil i Emden! Från vårt kontor i staden har du möjlighet att ta dig runt på ett enkelt sätt, både inne i centrum, men även vidare till andra städer. Via A28:an kan du faktiskt köra till Bremen på bara 1,5 timme. Emden är en kustnära stad precis vid floden Ems och vetter ut mot Nordsjön. I staden finns flera museer, bland annat Dat Otto Huus och Ostfriesisches Landesmuseum. Du kan även besöka stadens spektakulära konsthall, Kunsthalle im Emden, som ligger ett par minuter från vår biluthyrning i Emden. Vi hoppas att din resa blir som du tänkt dig, välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service