Biluthyrning
Erkrath
Fäll ihop
Tyskland // Erkrath
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Erkrath: Sixt biluthyrning online-bokning

I västra Tyskland, 20 minuter från Düsseldorf, ligger Erkrath. Sixt Biluthyrning i Erkrath hjälper den som besöker förbundslandet Nordrhein-Westfalen att hitta en lämplig bil inför resan. Vår fordonsflotta består av både lyxbilar, som cabrioleter och sportbilar, och fordon ur ekonomiprisklass. Här kan du hitta person- och kombibilar från kända biltillverkare, 4x4-fordon och mycket mer. Vi har allt från minibuss och herrgårdsvagn till sedaner, SUV:ar och cabrioleter. Vi hjälper dig när du vill hyra bil i Erkrath. Välkommen till Sixt!

 
 • Hilden/Erkrath

  Sixt Biluthyrning
  Max-Planck-Str. 81
  40699 Erkrath

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att boka hyrbil i Erkrath från oss på Sixt

För att hyra bil i Erkrath på det enklaste sättet behöver du inte lämna hemmet. Förhandsboka din hyrbil i Erkrath här på hemsidan. Lättare blir det inte. Börja med att välja ut den fordonsgrupp du vill utforska Tyskland med. Välj därefter till redskap och verktyg som förenklar resan, till exempel GPS för lätt navigation, extra förare eller ett mer täckande försäkringspaket. Se samtliga tillvalstjänster för vårt kontor här på bokningssidan. Vi kommer applicera dina tillval och se till att allt är klart inför din ankomst. Vi reserverar alltid den fordonsgrupp du valt, exempelvis sedan, däremot kan vi inte garantera att du får en specifik bilmodell.

Mycket mer att se när du väljer att hyra bil i Erkrath

Om du landar på Düsseldorf flygplats hittar du Sixt Biluthyrning i Erkrath snabbt. Vi finns inom 20 minuters avstånd. Från oss har du nära till samtliga sevärdheter i staden. Varför inte ta en tur ut till Aquazoo Löbbecke Museum Düsseldorf? Detta stora akvarium är intressant både för vuxna och barn. För mer inblick i den lokala historien kan du besöka Erkraths eget neandertalarmuseum, Neanderthal Museum. Hit kör du på 5 minuter via L403. Har du inte massvis med tid bör du åtminstone se till att besöka Kölnerdomen inne i centrala Köln. Denna gotiska katedral är en fröjd för ögat så se till att ta med dig kameran. Du tar dig hit från oss via A3, en sträcka som tar på 30 minuter med bil. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service