Biluthyrning
Forchheim
Fäll ihop
Tyskland // Forchheim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Forchheim: Sixt biluthyrning online-bokning

I södra Tyskland ligger Bayern med alla dess ståtliga städer. En av dessa är Forchheim. För dig som ska hit väntar vi på Sixt Biluthyrning i Forchheim på att få hjälpa dig med bil under vistelsen. Vi tillhandahåller prisvärda fordonsgrupper i både ekonomi- och lyxbilsklasserna. Dessutom kan du boka en hyrbil i Forchheim och anpassa den med lämpliga tillval. Sortera utifrån fordonsgrupp, som exempelvis minibuss, sedan eller cabriolet, och applicera därefter dina tillval. Vi hjälper gärna till att hitta en bekväm person- eller kombibil inför resan. Välkommen att hyra bil i Forchheim.

 
 • Forchheim/Siemens Fastlane
  Siemensstr. 1
  91301 Forchheim

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Forchheim/Siemens Fastlane

  Sixt Biluthyrning
  Siemensstr. 1
  91301 Forchheim

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Vi på Sixt hjälper dig när du vill hyra bil i Forchheim

Innan du kommer till Sixt Biluthyrning i Forchheim kan det vara bra att i förväg boka ett fordon. Här på vår hemsida är det lätt att hyra bil i Forchheim från valfri kategori. När du vet vilken typ av fordon du vill köra kan du sedan göra passande tillval, om du skulle vilja. Det kan handla om att du vill ha hjälp av en GPS eller registrera ännu en förare. Vi reserverar sedan en bil ur rätt fordonsgrupp och lägger till dina tillval. Däremot kan vi inte ge dig exakta uppgifter på vilka bilmodeller som kommer finnas tillgänglig på kontoret mellan dina valda datum.

Boka din hyrbil i Forchheim idag och upptäck Tyskland

Landar du på Nürnbergs flygplats? Då kan du snabbt ta dig till oss. Vi finns endast 25 minuter bort. När du väl har hämtat ut bil och bilnycklar kan du börja med att åka till en riktigt fin sevärdhet. Att köra ner till München tar bara två timmar, men väl här kan du besöka Marienplatz, ett stort torg i centrum. Här kantas kullerstensgatorna med stora och pampiga byggnader. Den här regionen har väldigt många vackra slott och naturområden som kan vara kul att utforska om du har tid. Ett riktigt sagoslott som du bör se hittar du i Nürnberg. Det heter Hohenschwangau och ligger beläget högt uppe på ett berg. Från Sixt kör du hit på tre och en halv timme via A9. Vill du se mer av den här vackra delen av landet? Varför inte köra längsmed Romantische Strasse, den romantiska vägen? Den sträcker sig genom delstaterna Bayern och Baden-Württemberg, och som namnet skvallrar om är den otroligt vacker. Du kör igenom flera romantiska och pittoreska byar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service