Biluthyrning
Frankfurt/Oder
Fäll ihop
Tyskland // Frankfurt/Oder
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Frankfurt/Oder: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Frankfurt Oder, ej att förväxlas med Frankfurt am Main. Till skillnad från den större staden i väst så ligger Frankfurt Oder på den östra sidan av Tyskland, precis vid gränsen till Polen. Vi på Sixt erbjuder ett flertal bilar för dig som vill hyra en bil i Frankfurt Oder. Välj bland fordon från kategorier som personbil, SUV, sportbil, kombibil, cabriolet, minibuss och lastbil. Du kan både hämta och lämna din hyrbil i Frankfurt Oder när som helst under dygnets alla timmar.

 
 • Frankfurt/Oder

  Sixt Biluthyrning
  Zehmeplatz 11 A
  15230 Frankfurt/Oder

  Må. - Fr.09:00 - 16:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka en hyrbil i Frankfurt Oder med hjälp av vår hemsida

Vi gör det enkelt för dig att hyra en bil i Frankfurt Oder. Du kan ange dina resedatum här vår hemsida, välja vilken bil du är intresserad av och därefter utrusta bilen med våra extratjänster. Vi har flera praktiska tillval att välja mellan, bland annat GPS och möjligheten att registrera en extra förare. Tänk på att våra bilar har olika åldersgränser, något som även gäller för extraföraren. När du ska hyra en bil från Frankfurt Oder ber vi dig notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig bil från samma fordonskategori som du bokat.

Njut av östra Tyskland och alla dess sevärdheter

Genom att börja din vistelse hos oss på Sixt biluthyrning i Frankfurt Oder kan du enkelt och smidigt ta dig till dina destinationer. Du kan exempelvis köra till Tropical Islands, Europas största äventyrsbad i form av en tropisk ö. Förbundslandet Brandenburg har även mycket vacker natur. Om du kör norrut kan du besöka flera vackra småbyar och så småningom komma till nationalparken Unteres Odertal vid staden Schwedt/Oder. Passa även på att köra till klostret Chorin, inte alltför långt från nationalparken. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler tips när du väl anländer till vårt kontor. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service