Biluthyrning
Freudenstadt
Fäll ihop
Tyskland // Freudenstadt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Freudenstadt: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Freudenstadt. Den här vackra staden är belägen långt nere i sydvästra Tyskland, närmare bestämt i förbundslandet Baden-Württemberg. På vårt kontor har du möjlighet att hämta ut en hyrbil i Freudenstadt som passar din vistelse här. Vi erbjuder ett stort urval kombibilar och personbilar i prissegmentet Ekonomi. Du kan även hitta en riktigt fräsig lyxbil om du skulle vilja det. Vi har sportbilar, cabrioleter och stora SUV:ar. Vi erbjuder populära bilmärken som Volkswagen, BMW och Mercedes-Benz i premiumsegmentet, och mycket mer. Genom att hyra bil i Freudenstadt får du ett fordon som passar dig perfekt. Börja Tysklandsresan redan idag genom att hyra bil i Freudenstadt.

 
 • Freudenstadt

  Sixt Biluthyrning
  Moosstr. 13
  72250 Freudenstadt

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hur vill du att din hyrbil i Freudenstadt ska se ut?

På den här sidan kan du smidigt hyra bil i Freudenstadt. Vår bokningssida gör det enkelt att filtrera och sortera fordon utifrån ålder, växel- och fordonstyp. När du gjort ditt val kan du fortsätta och lägga till lämpliga tillval. Vi kan bland annat se till att din bil är utrustad med GPS-navigator, att ytterligare en person får köra bilen och mycket mer. På själva bokningssidan kan du även se hur mycket bagage du får plats med i fordonet, antal passagerare, samt minimiåldern för att få hyra den. Vi reserverar fordonsgrupp, men inte den exakta bilmodellen. Den får du välja på plats hos Sixt Biluthyrning i Freudenstadt.

Detta bör du se i Freudenstadt och sydvästra Tyskland

I Baden-Württemberg finns flertalet stora städer och fantastiska sevärdheter. Om du anländer till Karlsruhe/Baden-Baden flygplats tar du dig till oss på Sixt inom en timme. Därefter är det bara att börja utforska omgivningarna. Om vädret tillåter kan du ta bilen ut mot Sankenbach vattenfall, tjugo minuter västerut från oss räknat. Här finns även en vacker insjö där ni kan ha picknick. Vill du göra något mer aktivt? Kanske är barnen också med på resan? Åk till Panorama-Bad Freudenstadt, ett stort äventyrspalats alldeles i närheten av Sixt. Har du ett par dagar till att utforska omgivningarna? Då kan det vara värt att besöka närliggande staden Stuttgart och det stora Mercedes-Benz-museet. Varmt välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service