Biluthyrning
Gummersbach
Fäll ihop
Tyskland // Gummersbach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gummersbach: Sixt biluthyrning online-bokning

I västra Tyskland, i förbundslandet Nordrhein-Westfalen, ligger Gummersbach. För dig som reser hit och landar på Dortmund flygplats ligger Sixt Biluthyrning och Gummersbach endast en timme bort. Hos oss kan du hämta ut en hyrbil i Gummersbach som är perfekt för din vistelse. Vi tillhandahåller fordon ur olika grupper, och inom prissegmenten Ekonomi och Lyxbil. För ett prisvärt alternativ kan du boka en person- eller kombibil. På Sixt Bilhyrning i Gummersbach har vi även fordonsgruppen Lyxbil med cabrioleter och sportbilar från välkända bilmärken. Om du vill ta dig ut till mer svåråtkomliga platser rekommenderar vi att du bokar en hyrbil i Gummersbach ur SUV-kategorin.

 
 • Gummersbach
  Vollmerhauser Str. 32b
  51645 Gummersbach

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Gummersbach

  Sixt Biluthyrning
  Vollmerhauser Str. 32b
  51645 Gummersbach

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Se till att hyra bil i Gummersbach med de viktigaste tillvalen

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse i norra Tyskland bör du se till att anpassa din bil med våra tillval. Genom att hyra bil i Gummersbach och förhandsboka online kan du inte bara säkerställa att du får en bil ur den fordonsgrupp du önskar, du kan även lägga till praktiska tillval såsom GPS eller en extra förare. Du kan även välja till extraförsäkringar för att känna dig tryggare under resan. När vi på Sixt får in din bokning kan vi förbereda fordonet med dina tillval så att allt är klart inför din ankomst. Vi reserverar inte enskilda bilmodeller, men garanterar naturligtvis att du får en bil ur den fordonsgrupp du valt. Oavsett om det är en sedan, en minibuss eller kanske en lyxig cabriolet.

Det här bör du se när du besöker Gummersbach i Nordrhein-Westfalen

Katedraler, mäktiga slott och intressanta museer. I Nordrhein-Westfalen finns något för alla. Ta del av Gummersbachs historia genom att besöka museet Haus Dahl, den äldsta bondgården i regionen. Hit tar du dig snabbt, på endast 15 minuter från Sixt Biluthyrning i Gummersbach. Då Gummersbach ligger fint inbäddat mellan flera stora städer bör du passa på att besöka Köln och den mäktiga Kölnerdomen. Den här stora katedralen i gotisk stil tar du dig till på 40 minuter. Älskar du choklad? I så fall kommer du gilla Imhoff-Schokoladenmuseum i Köln, ett museum helt tillägnat choklad. Välkommen att hyra bil i Gummersbach hos oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service