Biluthyrning
Halberstadt
Fäll ihop
Tyskland // Halberstadt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Halberstadt: Sixt biluthyrning online-bokning

Cirka två och en halv timme sydväst om Berlin hittar du den mysiga staden Halberstadt. Planerar du att resa hit? Till staden kommer både affärsresenärer och semesterfirare för att njuta av den mysiga centrumkärnan med tyrolerhus och lummiga parker. Här finns vi på Sixt, redo att hjälpa dig med din vistelse i nordöstra Tyskland. Vår biluthyrning i Halberstadt tillhandahåller trevliga och prisvärda person- och kombibilar. Du kan även boka en lastbil, hör av dig så berättar vi mer.

 
 • Halberstadt

  Sixt Biluthyrning
  Rabahne 12
  38820 Halberstadt

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

När du ska hyra bil i Halberstadt kan du reservera bilgrupp online

Det enklaste sättet att hyra bil i Halberstadt är inte genom att besöka vårt fysiska kontor, utan genom att reservera bilgrupp direkt här på vår hemsida. Tyvärr har vi inte möjlighet att boka en enskild bilmodell, men vi reserverar ett likvärdigt fordon från den bilgrupp du valt. Se till att applicera några nödvändiga extratjänster till din hyrbil i Halberstadt så blir den bekvämare och mer anpassad efter din resa. Förutom att du kan utöka bilens försäkringar kan du även lägga till en navigator eller välja en hyrbil i Halberstadt med dieselmotor. Vi på Sixt bjuder dig på obegränsat med kilometer. Med andra ord kan du gott och väl passa på att köra längre sträckor.

Upptäck Tyskland på bästa sätt genom att hyra bil i Halberstadt

Många besöker Halberstadt, både barnfamiljer, affärsresande och par som ska fira sin bröllopsdag. Vad många gillar med den här staden är dess breda utbud av sevärdheter och aktiviteter. Här finns något för alla, kort och gott. För de yngre resenärerna brukar en dag till Halberstadt Zoo vara kul. Hit kan du köra på knappt 10 minuter om du följer väg B79 söderut. För dig som gillar att ta del av en stads historia finns även ett flertal trevliga museer att besöka. Museum Heineanum är värt ett besök, hit kör du på fem minuter via Westendorf. Välkommen till vår biluthyrning i Halberstadt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service