Biluthyrning
Herford
Fäll ihop
Tyskland // Herford
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Herford: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till nordvästra Tyskland och den vackra regionen Nordrhein-Westfalen. Här finns Sixt Biluthyrning i Herford, en gammal stad från 700-talet. För dig som vill hyra bil i Herford finns mycket att välja på hos oss på Sixt. Från vår bokningssajt kan du hyra bil i Herford ur både ekonomi- och lyxbilsklasserna. Vi tillhandahåller flera populära bilmärken i kategorierna person- och kombibilar, men det finns även sportbilar och cabrioleter för dig som vill susa fram med stil. En SUV är att föredra om du ska köra långt eller om du besöker Herford under vinterhalvåret. Förutom att du kan boka en modern och bekväm hyrbil i Herford finns även möjligheten att reservera en lastbil om du skulle behöva.

 
 • Herford

  Sixt Biluthyrning
  Goebenstr. 27
  32051 Herford

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Reservera din hyrbil i Herford och anpassa den med rätt tillval

När du ska boka fordon gör du det bäst här på hemsidan. Bokningen tar bara några minuter. Först väljer du vilka datum du behöver bilen, därefter kan du sortera våra alternativ utifrån automatväxlad eller manuell växel, fordonsgrupp och ålder. När du väl hittat rätt fordon kan du anpassa det med olika tillvalstjänster. Hos Sixt Biluthyrning i Herford kan du bland annat lägga till en extra förare, GPS eller kryssa för att bilen ska vara fulltankad. När du känner dig nöjd med dina val är det bara att boka. Vi reserverar direkt ett fordon ur den valda fordonsgruppen och ser till att en lämplig bil med rätt utrustning väntar på dig när du anländer. Tyvärr kan vi inte i förväg veta exakt vilka bilmodeller vi kommer ha tillgängliga.

Börja med att hyra bil i Herford så får du ut mer av resan

För dig som landar på Paderborn flygplats ligger vårt kontor endast 50 minuter bort. Från Sixt kan du sedan köra vidare direkt till närliggande sevärdheter. Varför inte börja på Marta Herford-museet? Det här konstmuseet har en fantastisk och nytänkande arkitektur samt är fyllt med spännande skulpturer. Museet ligger alldeles i närheten av Sixt kontor. Är du på semester med barnen? Då kan vi rekommendera vattenparken H20 som ligger drygt 2 km söder om centrala Herford. Eftersom flera storstäder ligger inom nära avstånd kan du även besöka Köln och Kölnerdomen. Denna gotiska katedral är en av de största i världen. Välkommen till Sixt i vackra Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service