Biluthyrning
Holzwickede
Fäll ihop
Tyskland // Holzwickede
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Holzwickede: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du åka till västra Tyskland och regionen Nordrhein-Westfalen? I så fall är du varmt välkommen att besöka Sixt Biluthyrning i Holzwickede. Närmaste flygplats är Dortmund flygplats, endast 20 minuter från oss på Sixt. På vårt kontor har du möjlighet att hämta ut en hyrbil i Holzwickede som passar just dig. Vi vill kunna göra alla kunder nöjda och erbjuder därför fordon både ur ekonomi- och lyxbilsklasserna. Våra cabrioleter och sportbilar hör till premiumsegmenten och innefattar fordon av riktigt lyxiga biltillverkare. Söker du något mer budgetvänligt bör du kolla in våra person- och kombibilar. Vi rekommenderar en SUV för dig som ska resa längre sträckor. Välkommen till Sixt när du vill hyra bil i Holzwickede.

 
 • Dortmund/Zustellservice
  Delivery/Collection Service
  . Dortmund Holzwickede

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Dortmund/Zustellservice

  Sixt Biluthyrning
  Delivery/Collection Service
  . Dortmund Holzwickede

  Må. - Fr.07:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Så gör du för att hyra bil i Holzwickede online

Om du vill slippa lägga tid på att hyra bil i Holzwickede när du kommit fram, då bör du stanna här på hemsidan. Här kan du enkelt förhandsboka en hyrbil i Holzwickede från valfri fordonsgrupp. Dessutom har du möjlighet att anpassa din bil efter dina önskemål. Det gör du genom våra tillval. Lägg till en GPS, utöka försäkringarna eller lägg till en extra förare. Detta är exempel på några alternativ, men du ser samtliga tillvalstjänster på bokningssidan. När du är redo klickar du på "Boka" så fixar vi resten. Vi ser till att ha fordonet klart när du kommer. Notera att vi inte reserverar specifika bilar eller bilmärken.

Detta bör du se i västra Tyskland

När du befinner dig hos oss på Sixt har du nära till flera sevärdheter. Endast 20 minuter bort kan du besöka Emscherquellhof, en gammal bondgård från 1800-talet. Korsvirkeshuset är byggt i typisk västtysk fackverksstil med mörkbetsade bjälkar som håller ihop den vita fasaden. Andra sevärdheter att ta del av ligger i närliggande staden Köln, endast en dryg timme från oss. Här finns såväl Kölnerdomen, den enorma gotiska katedralen från 1200-talet, som chokladmuseet Imhoff-Schokoladenmuseum. Vi hälsar dig varmt välkommen till Sixt Biluthyrning i Holzwickede.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service