Biluthyrning
Homburg/Saar
Fäll ihop
Tyskland // Homburg/Saar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Homburg/Saar: Sixt biluthyrning online-bokning

I sydvästra Tyskland, alldeles intill den franska gränsen, ligger Homburg Saar. Om du reser hit är den närmsta flygplatsen Saarbrücken flygplats, endast 20 minuter från Sixt Biluthyrning i Homburg Saar. Hos oss på Sixt kan du hyra bil i Homburg Saar i flera prisklasser. Vi tillhandahåller ett stort utbud person- och kombibilar i prisklassen Ekonomi. Du kan även hyra en lyxbil; vi erbjuder sportbilar och cabrioleter från populära biltillverkare som BMW, MINI och Volkswagen. Planerar du att besöka närliggande städer under din vistelse? Boka i så fall en SUV som är bekväm för långresor. Välkommen till Sixt!

 
 • Homburg/Saar

  Sixt Biluthyrning
  An der Remise 1
  66424 Homburg/Saar

  Må. - Fr.08:30 - 17:00
  Lö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka din hyrbil i Homburg Saar med tillvalstjänster

Saarpfalz är en vacker region i sydvästra delen av Tyskland och som passar perfekt för dig som gillar att köra bil. Se till att förhandsboka din hyrbil i Homburg Saar innan ankomst. Då behöver du inte oroa dig för att den önskade fordonsgruppen är uppbokad. Vår hemsida är utvecklad för att vara lättnavigerad och tydlig. Du fyller helt enkelt in dina resedatum, väljer fordonsgrupp och lägger till sist till de tillval du behöver. Det kan handla om verktyg som gör körupplevelsen bekvämare, exempelvis en GPS som är en praktisk tillvalstjänst, eller att lägga till en extra förare. För säkerhets skull kan du även komplettera försäkringarna, till exempel genom att lägga till personligt olycksfallsskydd. När du ska hyra bil i Homburg Saar reserverar vi på Sixt den valda fordonskategorin, däremot kan vi inte i förväg veta exakt vilken bilmodell du får.

Börja resan hos Sixt Biluthyrning i Homburg Saar

Den här delen av Tyskland har mycket att erbjuda besökare. När du har sett till att hyra bil i Homburg Saar är det bara att komma igång med resan direkt. Ta del av spännande naturformationer genom att köra norrut via B41 i cirka en halvtimme. Här uppe väntar Schlossberghölen, en röd sandstensgrotta som du kan utforska. Även Jägersburger Weiher är en rolig utflykt, en spännande nöjespark för både stora och små. Château de Kirkel kan du också klämma in under en dag i staden. Denna vackra slottsruin är belägen högt uppe på en sandstensklippa och är otroligt intressant att besöka. Du kör hit på en kvart genom att ta A6:an. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service