Biluthyrning
Kassel-Calden Flygplats
Fäll ihop
Tyskland // Kassel // Kassel-Calden Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Kassel-Calden Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Fieseler-Storch-Str. 40
  34379 Calden DE +49-56157988675
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: KSF
Öppettider
Må. - Fr.10:00 - 17:00
 
 

Ett besök på Sixt biluthyrning vid Kassel Calden flygplats är ett idealt sätt att inleda din vistelse i Kasselområdet. Oavsett om du har vägarna förbi gå grund av arbete eller nöje, hjälper vi gärna till att hitta en passande hyrbil. Välj bland vår omfattande fordonspark för att hitta en modell för dina anspråk. Vill du så hjälper vår trevliga och proffsiga personal dig gärna med olika typer av extrautrustning såsom satellitnavigering eller barnstol, beroende på vilken bilmodell du valt. Att hyra en bil vid Kassel Calden flygplats går snabbt och enkelt.

Sixt biluthyrning vid Kassel Calden flygplats

Calden flygplats i Kassel ligger 16 kilometer nordväst om Kassels centrum. Sixt kontor hittar du ankomstterminalen, där vår personal är redo att svara på eventuella frågor samt lämna över nycklarna till din hyrbil vid Kassel Calden flygplats.

Upptäck Kassel med omgivning

Kassel ligger ungefär sju mil nordost om Tysklands geografiska mittpunkt, vilket gör staden till en perfekt bas för den som vill utforska olika delar av Tyskland. Många kommer till Kassel för affärer, andra för att uppleva den världsberömda konstutställningen Documenta, andra för att uppleva en av Europas mest levande techno-scener. För den som har passat på att hyra en bil vid Kassel Calden flygplats är det dessutom enkelt att ta sig till den av Unesco världsarvsklassade Bergpark Wilhelmshöhe. Den 2,4 kvadratkilometer stora parken ligger som namnet antyder på en bergsluttning i Kassels västra delar. Med hyrbil är det också enkelt att ta sig de fem milen i nordöstlig riktning till universitetsstaden Göttingen. För den som är fotbollsintresserad kan en resa västerut till Dortmund löna sig. Spelar staden lag Borussia hemma kan du skatta dig lycklig, laget har rykte om sig att ha en fantastisk stämning på sina matcher. Vi gläder oss över att du är intresserad av att hyra bil vid Kassel Calden flygplats!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.10:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kassel-Calden Flygplats KSF Fieseler-Storch-Str. 40 34379 Calden 51.416766, 9.383991 +49-56157988675

Sixtkontoret Kassel-Calden Flygplats KSF

Fieseler-Storch-Str. 40
34379 Calden
 
Tel. +49-56157988675

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service