Biluthyrning
Oelde
Fäll ihop
Tyskland // Oelde
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oelde: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka Oelde i västra Tyskland? I så fall är du välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Oelde. Vårt kontor i staden är ett så kallat Delivery Service-kontor. Detta innebär att vi kan köra ut din hyrbil i Oelde till en valfri adress i staden, något som såklart underlättar vid ankomst. Du kan börja med att välja ut en passande bil för din resa via vår hemsida. Du har möjlighet att hyra bil i Oelde från både premium- och ekonomiklassen. Välj bland person- och kombibilar eller hyr en minibuss eller lastbil. Vi på Sixt i Oelde erbjuder återlämning dygnet runt.

 
 • Oelde/GEA
  Werner-Habig-Str. 1
  59302 Oelde

  Må. - Fr.06:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Sö.10:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Oelde/GEA

  Sixt Biluthyrning
  Werner-Habig-Str. 1
  59302 Oelde

  Må. - Fr.06:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Sö.10:00 - 13:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Gör resan smidigare genom att hyra bil i Oelde online

Inför resan är det många saker som ska fixas och hinnas med, så se till att göra det lite enklare för dig själv genom att beta av det du kan. Du kan bland annat boka en hyrbil i Oelde redan innan du anländer i staden. Detta gör du enklast via vår hemsida eller genom att ringa oss. Online har du dessutom möjlighet att se alla våra tillvalstjänster. Med hjälp av dessa kan du anpassa din hyrbil i Oelde så att den passar din resa bättre. Om du inte har kört i Tyskland tidigare kan exempelvis en navigator vara bra att lägga till, även registrering av en extra förare är lämpligt om du ska köra längre sträckor. Ha överseende med att vi inte kan boka enskilda modeller av bilar, endast en fordonsgrupp.

Vad vill du göra i Oelde?

Oavsett om du älskar natur, historiska sevärdheter och museum eller om du föredrar kulinariska äventyr och shopping, finns något för alla i Oelde. Staden ligger dessutom nära både Dortmund, Münster och Hannover så du kan enkelt kombinera din vistelse här med ett par dagar i en större stad. Om du gillar natur och vackra parker kan du köra till Four Season Park, belägen endast en dryg kilometer söder om vår biluthyrning i Oelde. I närheten finns dessutom affärer och restauranger, till exempel Pott's Brau & Backhaus. Vi på Sixt hjälper dig hitta en passande bil och levererar den till valfri adress!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service