Biluthyrning
Oranienburg
Fäll ihop
Tyskland // Oranienburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oranienburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Drygt tre mil norr om Berlin hittar du den vackra staden Oranienburg. Här finns dessutom vi på Sixt, redo att hjälpa dig med din vistelse i nordöstra Tyskland. Vår biluthyrning i Oranienburg ligger centralt beläget vilket gör det enkelt att ta sig till oss oavsett om du anländer med flyg, buss, tåg eller bil. Hos oss kan du hyra bil i Oranienburg från flera fordonskategorier. Du kan utan problem hitta en hyrbil i Oranienburg som passar för just din vistelse. Vi har bilar i alla prisklasser och med olika komfort. Om du söker efter en prisvärd och praktisk bil kan vi rekommendera våra person- och kombibilar. Dessa finns i många olika modeller och prisklasser. Hade du däremot tänkt dig något lyxigare till semestern har vi riktigt fina sportbilar och cabrioleter från vårt premiumsegment. Är du i behov av en lastbil? Hör av dig så hjälper vi dig.

 
 • Oranienburg

  Sixt Biluthyrning
  Saarlandstr. 33
  16515 Oranienburg

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Så bokar du en hyrbil i Oranienburg

Dags att hyra bil i Oranienburg? Då kan vi garanterat hjälpa dig. När du ska boka en bil via vår hemsida behöver du endast fylla i dina resedatum. Därefter kommer du få upp våra tillgängliga bilgrupper. Du har möjlighet att sortera sökresultatet genom att välja någon av flertalet kategorier. När du hittat ett fordon som känns lagom i prisklass och modell kan du gå vidare till vår sida för tillval. Här kan du applicera de tillvalstjänster som du anser vara nödvändiga. Många lägger bland annat till en navigator eller registrerar en extra förare. Genom att hyra bil i Oranienburg via hemsidan kan du redan nu reservera en bilgrupp, men inte en enskild bilmodell.

Utforska Tyskland på bästa sätt

När du besöker den här delen av landet kommer du att uppleva stora fördelar med att kunna köra själv. När du utgår från vår biluthyrning i Oranienburg har du nära till många av stadens sevärdheter. Bland annat kör du snabbt ut till Sachsenhausen, ett museum beläget cirka 6,5 kilometer från oss. För dig som ska iväg på en mysig familjesemester kan det vara kul för barnen att besöka stadens djurpark. Åk till Tier-, Freizeit- und Sauriepark Germendorf via väg L170, det tar bara en kvart. Ha en riktigt trevlig resa önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service