Biluthyrning
Parchim Flygplats
Fäll ihop
Tyskland // Parchim // Parchim Flygplats
Change details

Hyra bil Parchim Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Dammer Weg/Flughafenstraße
  19370 Parchim DE +49-8966060060
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: SZW
Öppettider
Må. - Fr.09:00 - 15:00
 
 

Sixt biluthyrning vid Parchim flygplats hälsar dig välkommen till Mecklenburg-Vorpommern och norra Tyskland! Vi kan erbjuda ett brett utbud av hyrbilar, såsom standarbilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Vår trevliga och professionella personal hjälper dig dessutom gärna om du är intresserad av olika typer av tillägg så som barnstolar, satellitnavigering och mycket mer, beroende på bilmodell och dina specifika önskemål. Varmt välkommen att hyra bil vid Parchim flygplats! Vi på Sixt har som mål att det ska vara trevligt och enkelt att hyra bil vid Parchim flygplats.

Vår biluthyrning vid Parchim Flygplats

Parchim flygplats ligger ungefär fem kilometer väster om den lilla staden Parchim. Eftersom flygplatsen är relativt liten hittar du enkelt till din hyrbil vid Parchim flygplats. Följ bara skyltarna när du har landat, så hittar du snart Sixt-kontoret där våra medarbetare är redo att lämna över bilnycklarna till dig. Har du speciella önskemål? Tveka inte att fråga vår personal, så gör vi allt vi kan för att försöka uppfylla dem.

Sevärdheter i Parchim med omnejd

Under 1990-talet restaurerades stora delar av Parchims gamla stad, med många vackra gamla korsvirkeshus och kyrkor. Fördelen med att hyra vid vid Parchim flygplats, är att du då även enkelt kan ta dig till städer och sevärdheter i närheten. Fyra mil bort ligger till exempel Schwerin, huvudstad i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, och känd för sitt vackra slott. Placeringen, på en liten ö i en sjö förstärker det sagolika intrycket. För den som hellre tar sig till en storstad, ligger Berlin 175 kilometer bort från flygplats Parchim. Där hittar du shopping och nattliv i världsklass, i en miljö när historiens vingslag fortfarande känns. Ungefär lika lång bort som till Berlin, ligger Hamburg, en stad som också har ett världsberömt nattliv och gemytliga hamnkvarter med ett myllrande folkliv. Att hyra bil vid Parchim flygplats öppnar en uppsjö av möjligheter för den upptäcktslystne.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.09:00 - 15:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Parchim Flygplats SZW Dammer Weg/Flughafenstraße 19370 Parchim 53.431061, 11.780288 +49-8966060060

Sixtkontoret Parchim Flygplats SZW

Dammer Weg/Flughafenstraße
19370 Parchim
 
Tel. +49-8966060060

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice