Biluthyrning
Peine
Fäll ihop
Tyskland // Peine
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Peine: Sixt biluthyrning online-bokning

Mellan Hannover och Braunschweig ligger industristaden Peine. Du kan enkelt hyra en bil i Peine genom oss. Vi har bilar som passar det mesta, från affärsresor till rena semesterresor. Vår fordonsflotta består av både personbilar och kombibilar inom premium- och budgetklass. Vi har även minibussar för dig som behöver mer utrymme. Boka din hyrbil från Peine redan idag med hjälp av vår hemsida.

 
 • Peine

  Sixt Biluthyrning
  Ilseder Straße 54
  31226 Peine

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Peine ger dig möjlighet att själv utrusta din bil

Det finns många anledningar till att besöka Tyskland. Vissa är här för att göra affärer medan andra bara vill turista, njuta av landskapet och äta gott bland de fina restaurangerna. Genom Sixt biluthyrning i Peine kan du hämta ut en bil som har det du behöver för just din vistelse. Boka en bil och lägg sedan till extratjänster, exempelvis GPS, bättre försäkring eller en extra registrerad förare. Notera att vi inte garanterar den bilmodell du bokar. Finns den inte att hämta ut så kan du räkna med att det finns en likvärdig hyrbil i Peine redo att användas. Vi ser dock alltid till att du får alla dina valda extratjänster applicerade.

Ta del av Tyskland genom att hyra en bil i Peine

Denna stad tillhör Niedersachsen, en vacker delstat i landet. Åt norr har du städer som Celle och Uelzen och nöjesparker som Heide Park. I väst ligger den stora och populära staden Hannover. Här finns både djurpark och flera goda möjligheter till shopping och restaurangbesök. Österut hittar du bland annat bilstaden Wolfsburg och den unika nöjesparken/museumet Autostadt. Dessutom har du otaliga slott, parker och andra sevärdheter att utforska. Börja din resa redan idag genom att hyra en bil i Peine via vår hemsida. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa resenärer ta del av regionens unika platser och sevärdheter.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service