Biluthyrning
Rheine
Fäll ihop
Tyskland // Rheine
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rheine: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Rheine. Denna vackra stad i västra Tyskland, precis vid gränsen mellan delstaten Nordrhein-Westfalen och Niedersachsen, är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill ta del av sevärdheterna i dessa två regioner. Just vårt kontor gör det möjligt att hyra en bil i Rheine som passar de flesta vistelser, oavsett om du söker en ekonomi- eller en lyxbil. Vi har både sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar samt personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar. Använd vår hemsida för att se vilka bilar som finns tillgängliga under ditt besök.

 
 • Rheine

  Sixt Biluthyrning
  Osnabrücker Straße 234
  48429 Rheine

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med Sixt biluthyrning i Rheine kan du anpassa din bil med extratjänster

Vissa kommer hit med hela familjen för att spendera semestern tillsammans. Andra är här på en jobbresa och ibland kanske det handlar om en romantisk weekend för två. Oavsett varför du är i Tyskland så kan vi hjälpa dig hyra en bil i Rheine som har det du behöver. Använd våra extratjänster för att anpassa den bil du hämtar ut. Lägg till extra försäkring, registrera en extra förare eller varför inte utrusta bilen med både GPS och bilbarnstol? Du kan välja mellan många olika extratjänster när du bokar en hyrbil i Rheine. Det är värt att komma ihåg att vi inte garanterar enskilda bilmodeller vid en bokning, men att vi däremot alltid kan säkerställa att du får en likvärdig bil från den bilgrupp som du bokar.

Använd en hyrbil från Rheine för att se mer av landet

Att hyra en bil i Rheine gör det möjligt för dig att snabbt och smidigt besöka fyra populära storstäder i regionen. I väst har du den nederländska shoppingstaden Enschede, samt den tyska medeltida kurorten Bad Bentheim. Kör du österut kommer du till den historiska staden Osnabrück. I norr och i söder hittar du Lingen (Ems) respektive Münster. Varje stad tar ungefär en timma att köra till med en hyrbil från Rheine, något som gör staden till en utmärkt startpunkt för dagsturer. Kom in till vårt kontor så ger vi dig gärna fler tips på platser att köra till under din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service