Biluthyrning
Wismar
Fäll ihop
Tyskland // Wismar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wismar: Sixt biluthyrning online-bokning

Wismar är en stad som ligger högt upp i norra Tyskland, nästan precis mellan storstäderna Lübeck och Rostock. Denna vackra hamnstad har mycket att erbjuda, både till shoppingsugna besökare och till de som vill ta del av vackra sevärdheter och historiska platser. Om du vill hyra en bil i Wismar för att kunna få ut så mycket som möjligt av din resa så står vi på Sixt redo att hjälpa dig. Vi har bilar från kategorier som sportbil, kombibil, cabriolet, personbil, 4x4, minibuss och lastbil. Du hittar med andra ord enkelt en hyrbil i Wismar som passar just dig, oavsett om du är här på en jobbresa, för att shoppa loss eller för att semestra.

 
 • Wismar

  Sixt Biluthyrning
  Flinkerskoppel 3
  23970 Wismar

  Må. - Fr.09:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt oss på Sixt biluthyrning i Wismar hjälpa dig med din vistelse i Tyskland

Alla har vi olika behov och krav. Ska du enbart vistas i staden så kan du med fördel hyra en bil i Wismar som är lite mindre och enklare att parkera. Vill du däremot köra till sevärdheter utanför stadens gränser kan det passa bättre med en större bil som du utrustar med våra tillvalstjänster. Vi erbjuder exempelvis både GPS, bilbarnstol och andra praktiska extratjänster. Du kan alltså enkelt hyra en bil från Wismar och skräddarsy den efter dina egna behov. Vi försöker alltid se till att du får exakt den bilmodell du önskar, men om den inte finns tillgänglig så kommer du alltid att kunna hämta ut en likvärdig bil från samma valda bilkategori.

Utforska Mecklenburg-Vorpommern med en hyrbil från Wismar

Även om den trevliga staden Wismar bjuder på många sevärdheter, vackra byggnader och mysiga kvarter så är det bara en liten del av vad delstaten Mecklenburg-Vorpommern kan erbjuda. Vårt tips är att du kör från vår biluthyrning i Wismar till Rostock. Därefter kan du fortsätta österut för att komma till Jasmund National Park, ett nästan magiskt naturområde. På så sätt kan du få ut så mycket som möjligt av din resa med en hyrbil från Wismar. Under vägen tillbaka till Wismar kan du alltid besöka Stralsund eller nationalparken Vorpommersche Boddenlandschaft.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service