Biluthyrning
Witten/Hattingen
Fäll ihop
Tyskland // Witten/Hattingen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Witten/Hattingen: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Witten/Hattingen. Vi står ständigt redo att hjälpa resenärer och besökare hämta ut passande fordon. Vi har bilkategorier som sportbil, cabriolet, 4x4 och andra lyxbilsmodeller i vår fordonsflotta. Naturligtvis har vi även personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar för dig som är mån om din ekonomi och reskassa. Gör det enkelt för dig själv genom att hyra en bil i Witten/Hattingen hos oss på Sixt.

 
 • Witten/Hattingen
  Friedrich-Ebert-Str. 92
  58454 Witten

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Witten/Hattingen

  Sixt Biluthyrning
  Friedrich-Ebert-Str. 92
  58454 Witten

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka en bil hos Sixt biluthyrning i Witten/Hattingen via vår hemsida

Att boka en hyrbil i Witten/Hattingen inför ditt besök i Tyskland är enkelt. Du anger bara vilka datum du behöver en bil och vilken fordonskategori du är intresserad av. När du bokar online kan du även lägga till extratjänster, exempelvis GPS, bilbarnstol eller ett utökat försäkringspaket. Därefter kan du enkelt hämta ut din hyrbil i Witten/Hattingen när du väl har anlänt. Vi kan tyvärr inte reservera specifika bilmodeller, men ser alltid till att det finns en likvärdig bil från ditt val av bilkategori att hämta ut. Du kan alltid räkna med att du får alla dina extratjänster applicerade när du ska hyra en bil i Witten/Hattingen.

Genom att hyra en bil i Witten/Hattingen kan du utforska flera av regionens sevärdheter

Om du besöker vårt kontor i Witten har du flera möjligheter att lägga upp din resa i Tyskland på ett smidigt sätt. Du har till exempel inte alltför långt till ruinerna från slottet Hardstein, en plats som är väl värd ett besök. Du kan även köra till flera andra sevärdheter och destinationer, exempelvis den populära storstaden Dortmund eller till den vackra byn Altena. Även vid Altena finns ett mäktigt slott, mycket mer välbevarat jämfört med Hardstein. Om du kör hit kan du även passa på att besöka Iserlohn och den djupa grottan Dechenhöhle.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service