Biluthyrning
Wittstock
Fäll ihop
Tyskland // Wittstock
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wittstock: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vackra Wittstock, en liten stad i nordöstra Tyskland. Om du har vägarna förbi och vill hyra en bil i Wittstock kan du snabbt och lätt hämta ut ett passande fordon hos oss på Sixt. Vi har bilar som passar de flesta behov, oavsett om du söker en billig budgetbil eller en bekväm lyxbil. Genom att hyra en bil i Wittstock hos oss kan du anpassa bilen efter din ekonomi. Vår fordonsflotta består av bilkategorier som personbil, kombibil och minibuss.

 
 • Wittstock

  Sixt Biluthyrning
  Perleberger Str. 32
  16909 Wittstock

  Må. - Fr.08:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Wittstock förenklar din vistelse i landet

Att kunna köra en egen hyrbil i Wittstock kommer med många fördelar. Du slipper lära dig hur kollektivtrafiken fungerar och du kan när som helst köra till de olika sevärdheterna i området. Dessutom kan du även hyra en bil i Wittstock med extrautrustning. Många småbyar och sevärdheter kan vara svåra att hitta till men med våra tillvalstjänster, exempelvis en navigator, kommer du snabbt och lätt fram till din destination. Notera att vi tyvärr inte kan garantera att du får en specifik bilmodell när du bokar på nätet. Om den hyrbil från Wittstock du bokade inte finns att hämta ut så har vi alltid en likvärdig bil redo, från samma bilgrupp och med alla dina valda extratjänster.

Nyttja din tid i Tyskland på bästa sätt

Wittstock tillhör det tyska förbundslandet Brandenburg, en stor region med mycket att upptäcka. Just denna staden ligger på den norra delen av förbundslandet. Du kan snabbt köra till sevärdheter som naturparken Westhavelland i söder eller till Landkreis Mecklenburgische Seenplatte och regionens tusen sjöar i norr. Börja ditt äventyr i Tyskland med att besöka vår biluthyrning i Wittstock. Oavsett om du är här på semester eller på en jobbresa så ser vi till att du får en passande bil för just din vistelse. Vi ser fram emot ditt besök!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service