Biluthyrning
Zwickau
Fäll ihop
Tyskland // Zwickau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Zwickau: Sixt biluthyrning online-bokning

Vår biluthyrning i Zwickau ligger cirka en timme söder om Dresden och Leipzig i östra delen av Tyskland. Här kan du smidigt hitta en bil för din vistelse i landet. Från vårt kontor har du möjlighet att hyra bil i Zwickau från vårt ekonomisegment. Vi tillhandahåller exempelvis person- och kombibilar samt lastbilar. För er som reser i en större grupp har vi även smarta minibussar. Eftersom vårt kontor ligger i centrala Zwickau är det oerhört enkelt att ta sig till oss både via tåg och buss. Vårt kontor ligger precis intill väg 175, en perfekt utgångspunkt för att antingen åka vidare ut i landet eller in till centrumkärnan.

 
 • Zwickau Zentrum
  Crimmitschauer Str. 9
  08056 Zwickau

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Zwickau Zentrum

  Sixt Biluthyrning
  Crimmitschauer Str. 9
  08056 Zwickau

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hitta en hyrbil i Zwickau som passar just din resa

Alla som besöker vårt Sixt-kontor i staden har olika förutsättningar, krav och önskemål för sin vistelse i landet. För att kunna möta kundernas behov har vi inte bara ett stort urval av fordonsgrupper, du kan även välja mellan flera olika tillvalstjänster. När du ska hyra bil i Zwickau kan du smidigt boka ditt fordon i förväg, på så vis är det bara att hämta ut bilnycklarna så fort du anländer i staden. På nätet ser du även alla tillval, vi erbjuder bland annat navigator, möjlighet att registrera en extra förare samt att välja om du vill ha dieselmotor. Notera att åldersgränsen varierar för att köra vissa av våra fordon från premiumklassen. Men vi har även hyrbilar för dig som är 18 år. Vi kan inte reservera specifika bilmodeller, men bokar alltid en bil från ditt val av fordonskategori.

Se mer av landet genom att hyra bil i Zwickau

Zwickau är en perfekt utgångspunkt för din resa i Tyskland. Anledningen? Förutom att stadskärnan i sig erbjuder många sevärdheter och aktiviteter, har du även lagom köravstånd till större städer. För dig som vill hinna med ett par dagar i Berlin tar det endast tre timmar dit via A13 och A4. I Zwickau finns en del spännande museum, bland annat Robert-Schumann-Haus samt Priesterhäuser, belägna endast ett par minuter från vår biluthyrning i Zwickau. Själva staden i sig är också väldigt mysig att promenera i. Gatorna kantas med gamla byggnader med anor från 1100-talet. Dock har platsen varit bebodd redan sedan 600-talet, då av sorber. Vi på Sixt ser fram emot att göra din resa ännu bättre genom att hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Zwickau! Varmt välkommen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service