Biluthyrning
Nyíregyháza
Fäll ihop
Ungern // Nyíregyháza
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nyíregyháza: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att hyra bil under resan till Nyiregyhaza? Vi på Sixt biluthyrning Nyiregyhaza tillhandahåller uthyrning av bilar i flera olika storlekar och modeller. På vårt uthyrningkontor i Nyiregyhaza kan du välja mellan allt från rymliga 4x4 och cabriolet, eller varför inte fortsätta resan i en lyxbil eller minibuss från Sixt?

 
 • Debrecen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Miskolc

  Sixt Biluthyrning
  Futo u. 73
  3508 Miskolc

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Nyiregyhaz

Boka din semesterbil i förväg direkt på vår hemsida. Dessutom kan du även göra flera olika sorter av tillval på vår biluthyrning i Nyiregyhaza. En viss bilmodell kan däremot in garanteras vid reservationen på Sixt. Vid frågor om att hyra bil Nyiregyhaza är du självklart hjärtligt välkommen att kontakta vårt team. Då du bokar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du planerar din bilresa i Ungern. Vi hjälper alltid dig som bilförare att hitta en lösning för att hyrbil i Nyiregyhaza då det gäller till exempel ekonomi och körkomfort.

Biluthyrning Nyiregyhaza

Ta del av allt spännande som staden Nyiregyhaza har att erbjuda. En egen bil är det perfekta sättet för att utforska alla sevärdheter i den fantastiska regionen. Vårt biluthyrningskontor har ett perfekt läge och härifrån tar du du dig snabbt vidare ut i området. Med en egen en hyrbil i Nyiregyhaza kan du ta möjligheten att besöka Zoo Sosto som uppskattas av alla familjemedlemmar. Genom att hyra bil i Nyiregyhaza får du även möjlighet lätt förflytta dig till Korzo Bevasarlokozpont och Nyir Plaza. Passa även också på att besöka något av de härliga spa-baden i området. Att ha en egen bil är ett bra sätt att se och uppleva mer av fantastiska Ungern. Du får alltid optimal frihet att utforska allt som landet erbjuder med en hyrbil. Välkommen att hyra bil i Nyiregyhaza!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service