Biluthyrning
Hollywood
Fäll ihop
USA // Hollywood
Change details

Hyra bil i Hollywood: Sixt biluthyrning online-bokning

Denna välkända stad är vidsträckt och utan egentlig stadskärna. Du som väljer att hyra bil i Hollywood kan därför se och uppleva mer. Sixt biluthyrning i Hollywood erbjuder ett flexibelt utbud av fordon, från ekonomi och 4x4 till lyxbil, cabriolet och minibuss. Med tillgång till en egen hyrbil i Hollywood väntar många spännande resmål i denna berömda stad.

 
 • Hollywood (Florida)
  1001 S State Road 7
  33023-6731 Hollywood

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Hollywood (Florida)

  Sixt Biluthyrning
  1001 S State Road 7
  33023-6731 Hollywood

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Hollywood

Sixt är ett globalt företag med stort kundfokus. Vi har många lokala kontor runt om i USA där vi erbjuder välkända bilmärken och olika tilläggstjänster beroende på vad du behöver. Känner du dig till exempel osäker på hur du ska hitta kanske du behöver en bil med satellitnavigering och om barnen är med finns givetvis bilar med barnstolar. Välj vår biluthyrning i Hollywood om du vill fokusera på själva resandet och upplevelserna i denna mytomspunna stad. Du hittar förstås vår biluthyrning för Hollywood direkt på flygplatsen där Sixt erbjuder alternativ för både affärsresenärer och barnfamiljer.

Med egen hyrbil i Hollywood

Det finns mycket att se. Disneyland är nog ett måste om man reser med barnen, den som valt att hyra bil i Hollywood tar sig lätt dit på egen hand. Ett annat måste är kanske den välkända Hollywoodskylten som man kan få se på ganska nära håll efter en stunds bilfärd upp i bergen. Hollywood, liksom många andra ställen i USA, bygger på bilkörning och vägnätet är väl utbyggt. Den som vill vidga vyerna kan ta sig vidare till Beverly Hills som ligger i utkanten av West Hollywood. Kändisarnas lyxvillor är något alldeles extra att glida förbi. Besök Santa Monica Pier som är slutstation för legendariska Route 66 eller ta en sväng längs kusten på Pacific Highway med sina fantastiska vyer mot Stilla Havet.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Avboka och omboka utan kostnad
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice