Biluthyrning
Opa Locka
Collapse
USA // Opa Locka
Change personal details

Hyra bil i Opa Locka: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du kunna köra runt för egen maskin under din vistelse i Florida, USA är ett besök på Sixt biluthyrning i Opa Locka en bra början. Oavsett om du är här på affärsresa och vill ta dig runt ståndsmässigt i en lyxbil eller om du vill kunna få med hela familjen till Disney World i en minibuss, rekommenderar vi en titt i vår omfattande fordonspark. På vår biluthyrning i Opa Locka kan du välja från dessa kategorier: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Varmt välkommen att hyra bil i Opa Locka hos Sixt!

 
 • Opa Locka Executive Airport
  4200 NW 145th Street
  33054-2308 Opa Locka

  Må. - Sö.08:00 - 16:00
  Helgdag08:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Opa Locka Executive Airport

  Sixt Biluthyrning
  4200 NW 145th Street
  33054-2308 Opa Locka

  Må. - Sö.08:00 - 16:00
  Helgdag08:00 - 16:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Specialutrusta din hyrbil i Opa Locka

Beroende på intressen, behov och ekonomi finns det möjlighet att välja en rad extraerbjudanden när du ska hyra bil i Opa Locka. Vill du försäkra dig om att du inte missar avfarten mot Miami kan en satellitnavigering vara bra att ha. För de som reser med små barn erbjuder vi barnstolar på vår biluthyrning i Opa Locka. Sixt vänliga och professionella medarbetare ser fram emot att hälsa dig välkommen när du ska hyra bil i Opa Locka.

Utforska Florida med din hyrbil i Opa Locka.

Namnet Opa Locka är egentligen en förkortning av vad traktens urbefolkning seminolerna kallade platsen: Opa-tisha-wocka-locka. Vid en första anblick tror man knappt att den lilla staden ligger i USA, eftersom husen ser ut som något hämtade ur Tusen och en natt. Det är också tanken: gatorna heter saker som Sultan Avenue och Ali Baba Avenue. En kort bilresa bort, bara drygt två mil, ligger Miami. Njut av det livliga kulturlivet, och det påtagliga latinamerikanska inflytandet. Är du sugen på strandliv är det bara att ta en kort tur till Miami Beach, med sina pastellfärgade art deco-byggnader och populära sandstränder.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • New cars - on average 3 months old
 • Cancel and rebook free of charge
 • Miles & More - Earn miles
 • No hidden costs
 • Germany's largest and best car rental company
 • No credit card fees
 • Excellent 24/7 customer service