Biluthyrning
West Haven
Fäll ihop
USA // West Haven
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i West Haven: Sixt Biluthyrning online-bokning

Välkommen till SIXT Biluthyrning i West Haven, belägen på den norra sidan av staden. Strax intill ligger också staden New Haven. På kontoret kan du snabbt och lätt hyra bil i West Haven, speciellt om du förbokar bilen online. På hemsidan ser du direkt vilka bilar vi har till ditt förfogande under din vistelse, allt från sedaner och SUV:ar till minibussar. Vår fordonsflotta har bilar både inom ekonomi- och premiumklassen.

 
 • West Haven

  Sixt Biluthyrning
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

SIXT hjälper dig anpassa din hyrbil i West Haven

Du kommer snabbt att upptäcka att du kan boka din hyrbil i West Haven via vår hemsida och även lägga till extratjänster. Några vanliga tillval är GPS-navigator och automatisk tullbetalning. Det finns även tillval som passar utmärkt för barnfamiljer, exempelvis mobilt Wi-Fi och bilbarnstolar. Planerar du att köra långt under din vistelse i USA kan du även registrera en extra förare, och på så sätt kan ni turas om att köra. Notera att minimiåldern för förare i USA ligger på 21 år och att vissa bilar har en körgräns på 25 år. När du ska hyra bil i West Haven via hemsidan, tänk på att vi inte kan garantera att den specifika bilmodellen finns på plats. Däremot kan vi alltid säkerställa att det finns en bil från den valda bilkategorin.

Utforska Connecticut genom att hyra bil i West Haven

Denna delstat har mycket att erbjuda, speciellt för dig som älskar mat och dryck. Först och främst har du ett flertal vingårdar att besöka. Många av vingårdarna har vunnit prestigefyllda priser och utmärkelser. Du kan även göra en dagstur till Eastshore, mer specifikt till Lighthouse Point Park. Den stora parken är perfekt för en picknick och om du törs kan du även våga dig på ett bad. I grannstaden New Haven hittar du det välkända universitetet Yale, väl värt ett besök. Yale består av mer än bara en skola. Här finns även flera museer och konstgallerier. Kom in till SIXT Biluthyrning i West Haven så hjälper vi dig gärna med fler tips när du hämtar ut din bil. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service