Biluthyrning i Vitryssland

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Vitryssland

Upptäck Vitryssland

Sixt biluthyrning i Vitryssland

Sixt biluthyrning i Vitryssland

Sixt är stolt att kunna erbjuda biluthyrning i Vitryssland. Oavsett om du har vägarna förbi på grund av affärer eller reser hit på semester är det en god idé att hyra bil i Vitryssland. Med ett stort antal uthyrningskontor och en omfattande fordonsflotta hjälper vi dig att hitta den perfekta hyrbilen för ditt besök. Att hyra bil i Vitryssland hos Sixt går enkelt och smidigt. Du kan få din hyrbil i Vitryssland i form av en lyxig sedan, praktisk småbil, stor herrgårdsvagn eller en robust 4x4. Därtill kan du lägga till en rad olika tilläggstjänster. Om du inte redan hittar som i din egen innerficka i de här trakterna kan det till exempel vara bra att välja till satellitnavigering till din hyrbil i Vitryssland. Har du små barn med på din resa vill du kanske se till att de kan sitta i en bilbarnstol.
Körregler i Vitryssland

Körregler i Vitryssland

De flesta vägskyltar är skrivna med det kyrilliska alfabetet. Trafikreglerna i Vitryssland liknar de som finns i Sverige, med några undantag:
  • Hastighetsgränsen i samhällen är 60 km/h, såvida inte annat är angivet, 90 km/h på landsvägar och 110 km/h på motorvägar.
  • Promillegränsen är 0,0.
  • Barn under tolv år får inte färdas i framsätet.
  • Mobiltelfonerande under körning är endast tillåtet med handsfree.
  • I rondeller är det högerregeln som gäller, såvida inget annat skyltas. Fordon som kör in i cirkulationen har företräde, alltså tvärtemot vad som gäller i Sverige.
Vad man kan se med hyrbil i Vitrysland

Vad man kan se med hyrbil i Vitrysland

Många besökare hamnar i huvudstaden Minsk. Eftersom staden till stora delar förstördes under Andra världskriget och återuppbyggdes under 1950-talet är Minsk ett paradexempel på en stad präglad av stalinistisk arkitektur. Det kanske tydligaste exemplet är det gigantiska KGB-högkvarteret vid slutet av shoppingatan Praspiekt Niezalie%u017Enasci. Den som har valt att hyra bil i Vitryssland kan dock komplettera sin bild av landet genom att köra till nationalparken Bialowieza, som är den sista kvarvarande resten av den stora urskog som en gång täckte hela den europeiska kontinenten.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Vitryssland

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Vitryssland.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Vitryssland?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid i Vitryssland?
Det spelar ingen roll om du tänker stanna i Vitryssland eller resa vidare, det är lätt att boka en bil under en längre tid. Ange dina resedatum, samt plats för hämtning/återlämning, så kan vi erbjuda prisvärd långsiktig biluthyrning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 1 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Vitryssland

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Vitryssland?

Utforska våra uthyrningskontor i Vitryssland

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Vitryssland

    Visa mer