Biluthyrning
Minsk
Fäll ihop
Vitryssland // Minsk
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Minsk: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Minsk, huvudstaden i Vitryssland och en allmänt trevlig stad med mycket historia. Vi på Sixt har flera kontor som du kan välja mellan när du vill hyra en bil i Minsk. Vi finns bland annat vid Minsk flygplats och många andra populära platser i staden. Vårt utbud består i första hand av praktiska bilar som passar allas ekonomi, exempelvis personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar. En del av våra kontor har både upphämtning och återlämning hela veckan, dygnet runt. Om du vill unna dig en bekväm lyxbil kan du alltid välja ett fordon från våra premiumklasser.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Minsk ger dig en bra start på din vistelse

Du kan alltid börja din resa med att komma in till vår biluthyrning i Minsk för att hämta ut en passande bil. Om du inte vill chansa på tillgängliga bilar kan du förboka din bil online. På nätet ser du även vilka extratjänster vi erbjuder. Ska du spendera din semester här med familjen kan du registrera en extra förare, lägga till bilbarnstol och även addera vår praktiska GPS till din hyrbil i Minsk. På så sätt kommer dina bilresor i Vitryssland att gå mycket smidigare. Notera att våra tillvalstjänster kan variera mellan kontoren och att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. Om den specifika hyrbil i Minsk som du valde vid din bokning inte finns vid din ankomst kommer du att få ett likvärdigt fordon från samma kategori. Åldersgränserna varierar mellan bilmodellerna och är som lägst 21 år.

Se mer av huvudstaden genom att hyra en bil i Minsk

Minsk är en storstad med otaliga intressanta platser. Det finns exempelvis flera vackra parker med närliggande sevärdheter att besöka i huvudstaden. Du kan köra till Victory Park för att beskåda Palace of Independence samt mäktiga Great Patriotic War Museum. Under sommaren kan du göra som lokalinvånarna och köra till Zaslawskaye Reservoir, en sjö cirka 30 minuter åt väst från staden. Besöker du under vintern kan du hyra en bil i Minsk för att köra till Silichy Ski Resort, cirka 40 minuters bilfärd norrut. Här har du flera bra backar att utnyttja för lite avslappnande skidåkning.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service