Biluthyrning i Minsk

 

Våra tjänster på Minsk

Sixt biluthyrning i Minsk ger dig en bra start på din vistelse

Sixt biluthyrning i Minsk ger dig en bra start på din vistelse

Välkommen till Minsk, huvudstaden i Vitryssland och en allmänt trevlig stad med mycket historia. Vi på Sixt har flera kontor som du kan välja mellan när du vill hyra en bil i Minsk. Vi finns bland annat vid Minsk flygplats och många andra populära platser i staden. Vårt utbud består i första hand av praktiska bilar som passar allas ekonomi, exempelvis personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar. En del av våra kontor har både upphämtning och återlämning hela veckan, dygnet runt. Om du vill unna dig en bekväm lyxbil kan du alltid välja ett fordon från våra premiumklasser.Du kan alltid börja din resa med att komma in till vår biluthyrning i Minsk för att hämta ut en passande bil. Om du inte vill chansa på tillgängliga bilar kan du förboka din bil online. På nätet ser du även vilka extratjänster vi erbjuder. Ska du spendera din semester här med familjen kan du registrera en extra förare, lägga till bilbarnstol och även addera vår praktiska GPS till din hyrbil i Minsk. På så sätt kommer dina bilresor i Vitryssland att gå mycket smidigare. Notera att våra tillvalstjänster kan variera mellan kontoren och att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. Om den specifika hyrbil i Minsk som du valde vid din bokning inte finns vid din ankomst kommer du att få ett likvärdigt fordon från samma kategori. Åldersgränserna varierar mellan bilmodellerna och är som lägst 21 år.
Se mer av huvudstaden genom att hyra en bil i Minsk

Se mer av huvudstaden genom att hyra en bil i Minsk

Minsk är en storstad med otaliga intressanta platser. Det finns exempelvis flera vackra parker med närliggande sevärdheter att besöka i huvudstaden. Du kan köra till Victory Park för att beskåda Palace of Independence samt mäktiga Great Patriotic War Museum. Under sommaren kan du göra som lokalinvånarna och köra till Zaslawskaye Reservoir, en sjö cirka 30 minuter åt väst från staden. Besöker du under vintern kan du hyra en bil i Minsk för att köra till Silichy Ski Resort, cirka 40 minuters bilfärd norrut. Här har du flera bra backar att utnyttja för lite avslappnande skidåkning.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Minsk

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Minsk.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Minsk?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Minsk. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Minsk?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Minsk

Kan jag boka en bil för en längre tid i Minsk?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Minsk?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Minsk

    Visa mer