Beräkna pris

Ligg steget före genom att hyra en elbil med Sixt

Högteknologisk hyrbil för den moderne resenären

Fokus på miljövänlig teknologi blir allt viktigare i konsumenters val av transportmedel. Detta har vi på Sixt tagit tillvara på och erbjuder våra kunder ett urval av energisnåla elbilar och hybridbilar. Oavsett om du värnar om miljön eller har en faiblesse för modern teknologi får du njuta av en ovanligt smidig och säker körupplevelse med en eldriven hyrbil från Sixt. Snittåldern på vår personbilsflotta är 6 månader, vilket innebär att vi alltid kan erbjuda det allra senaste inom miljö och teknik.

BMW i3

BMW i3
Acriss Code: CDAE
Säten4
Dörrar4
Väskor2
VäxellådaAutomat
Minimiålder24 år

Tesla Model S

Tesla Model S P90d
Acriss Code: PDAE
Säten5
Dörrar4
Väskor2
VäxellådaAutomat
Minimiålder24 år

Tesla Model X

Tesla Model X
Acriss Code: XFAE
Säten7
Dörrar5
Väskor3
VäxellådaAutomat
Minimiålder24 år

En grönare framtid med eldrivna hyrbilar

Många städer, förorter och byar runtom i Sverige erbjuder idag laddningsstationer för elbilar, vilket gör att du enkelt kan ladda din eldrivna hyrbil på många ställen i vårt avlånga land. På vår hemsida finner du en utförlig karta över alla våra laddningsstationer, så att du kan känna dig trygg under hela bilresan. En av fördelarna med en eldriven hyrbil är att den genomsnittliga milkostnaden blir avsevärt lägre än med en bensin- eller dieseldriven bil. Många städer erbjuder även gratis parkering för elbilar.

Miljövänliga kraftpaket längs Sveriges vägar

Välrenommerade bilmärken som BMW, Smart och Tesla satsar stort på utvecklingen av eldrivna bilar. Vissa av dessa modeller kan du se bland utbudet av hyrbilar på vår hemsida. Vad sägs om en stabil Tesla Model X för en färd genom öppna landskap eller en lättkörd Tesla Model S för en njutningsfull resa längs kusten? Smidiga Smart for Two passar utmärkt för stadskörning och rymliga BMW i3 har plats för hela familjen. Vänligen notera att utbudet av bilmodeller kan variera från station till station. När du väljer att hyra en elbil kan du även skräddarsy ditt fordon för att få ut mesta möjliga av din bilresa. Välj bland praktiska tilläggstjänster som GPS, bilbarnstolar och möjligheten att registrera en extra förare. Hyr en elbil via Sixt och bli en del av en grönare framtid!