Beräkna pris

Hyra en minibuss hos Sixt

Planerar du en fotbollsresa med laget eller kanske en evenemangsresa med kollegorna? Behöver du extra mycket utrymme för både bagage och familjemedlemmar under semestern? Hos oss på Sixt kan du hyra rymliga minibussar från bland annat Mercedes-Benz och Lancia till överkomliga priser. Välj bland fordon med plats för 7, 8 eller 9 passagerare.

7 Säten Minibuss: Lancia Grand Voyager

Lancia Voyager
Acriss Code: SVAR
Säten7
Dörrar4
Resväskor4
VäxellådaAutomat
Lägsta åldergräns24 år

8 Säten Minibuss: Mercedes-Benz V-Class

MB V-Class
Acriss Code: FVAN
Säten8
Dörrar4
Resväskor4
VäxellådaAutomat
Lägsta åldergräns24 år

9 Säten Minibuss: Mercedes-Benz Vito Komb

MB Vito
Acriss Code: FVAR
Säten9
Dörrar4
Resväskor4
VäxellådaAutomat
Lägsta åldergräns24 år

Fördelar med att hyra en minibuss på Sixt

När du och ditt sällskap väljer att hyra en minibuss kan ni njuta av en bekväm resa tillsammans, utan trängsel och stress. Oavsett vart färden tar er, sommar som vinter, håller våra luftkonditionerade minibussar ett behagligt klimat i kabinen. Med obegränsade kilometer kan ni unna er spontana stopp längs vägen. Våra bussmodeller bjuder dessutom på gott om bagageutrymme, så det är inga problem att få plats med allt ni behöver inför resan - och lite till!

Premiumklassade minibussar med skräddarsydda lösningar

Vi bjuder på en grundläggande försäkring till din bil, men du kan även välja att sänka självrisken med hjälp av våra praktiska tilläggstjänster. Genom att exempelvis registrera en extra förare kan ni dela upp körsträckan och på så sätt turas om att njuta av bilturen i lugn och ro. Bokar ni dessutom en GPS blir det enklare och än mer njutbart att navigera längs Sveriges vägar. Andra valbara tillägg är bilbarnstolar, dragkrok, takbox och vintertillägg. Vänligen notera att förutsättningarna för att hyra en av våra minibussar är att föraren har fyllt 24 år samt har minst 2 års körkortsinnehav. Varmt välkommen till oss på Sixt!