Beräkna pris

Hyra en lyxbil via Sixt och njut av en körupplevelse i världsklass

Exklusiv hyrbil för den sofistikerade resenären

Söker du efter en sportbil med en cylindervolym utöver det vanliga? Kanske vill du hyra en lyxbil med excellent komfort och innovativ design? Hos oss på Sixt biluthyrning kan du välja bland högkvalitativa sportbilar och lyxbilar från världsledande bilproducenter som Audi, BMW, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche och Tesla. Samtliga av våra lyxbilar är utrustade med extra många hästkrafter och låter dig njuta av unik komfort och snabba accelerationskrafter. Hyr en sportbil hos vår lyxiga biluthyrning och känn dig som en kung på Sveriges vägar!

BMW M6

BMW M6
Acriss Code: XSMR
Säten5
Dörrar4
Väskor2
VäxellådaManuell
Minimiålder24 år

Maserati Ghibli

Maserati Ghibli
Acriss Code: LPAR
Säten4
Dörrar4
Väskor1
VäxellådaAutomat
Minimiålder24 år

Mercedes-AMG GT

Mercedenz-Benz AMG GT
Acriss Code: XSAR
Säten2
Dörrar2
Väskor2
VäxellådaAutomat
Minimiålder24 år

Porsche Boxster

Porsche Boxster
Acriss Code: PTMR
Säten2
Dörrar2
Väskor2
VäxellådaManuell
Minimiålder24 år

Tesla Model X

Tesla Model X
Acriss Code: XFAE
Säten5
Dörrar7
Väskor2
VäxellådaAutomat
Minimiålder24 år

Exklusiv hyrbil för dig som söker det lilla extra

I vårt omfattande utbud av lyxbilar kan du välja bland exklusiva bilmodeller som Maserati Ghibli, klassiska Porsche Boxter och flertalet modeller från Mercedez-Benz:s förstklassiga flotta. Den kraftfulla biturbomotorn i Mercedez-Benz SL Roadster tar dig från 0 till 100 km/h på nolltid. Eller varför inte hyra en modern fyrhjulsdriven lyxbil ur Mercedes-Benz:s S-klass? Med Mercedes-Benz G63 AMG tar du dig över stock och sten med stil. Även BMW:s 7-serie, koncernens flaggskepp, står till ditt förfogande. För dig som längtar efter en körupplevelse utöver det vanliga rekommenderas Tesla Model X eller Tesla Model S som bjuder på tekniska höjdpunkter i form av autopilot och driftsnåla elmotorer.

Hyr en sportbil och upplev äkta körglädje

Drömmer du om känslan av att bli ett med din bil, känna V8-motorns varvtal ända in i märgen och asfaltens vibrationer under hjulen? Vi på Sixt hjälper dig att finna dina drömmars sportbil. Njut av maximalt väggrepp med sportcoupén BMW M6 eller skäm bort dig själv med både WLAN Hotspot och trådlös laddning för smartphones i en BMW 3 Series GT. Hyr en sportbil med hög prestanda som exempelvis Audi A7 med sin automatiska parkeringsassistans. BMW 6 Serie är utrustad med dubbla turboaggregat och dess 8-stegade sportväxellåda låter dig välja mellan automatisk eller manuell hantering. Den variabla sportstyrningen i BMW 4 Serie ökar kördynamiken i varje kurva. Om du inte nöjer dig med en V8-motor erbjuder vi även kraftpaketet Audi R8 Coupé vars V10-motor spinner som ett lejon. Även BMW M4 Cabriolets sportavgassystem skapar ett kraftfullt motorljud som garanterar gåshudseffekt. Mercedes-Benz AMG GT:s sportiga kaross är en fröjd för ögat, men även dess tekniska motorsportfinesser förför. Om du vill ta med familjen på en svindlande resa rekommenderas sportbilen Mercedes-Benz CLS Shooting Brake som bjuder på generöst och komfortabelt utrymme för större resesällskap.

Sixt Lyxbil Hyragrenar över hela Sverige