Biluthyrning
Albanien
Fäll ihop
Albanien
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Albanien Sixt Biluthyrning

Sixt är stolt över att kunna erbjuda våra kunder biluthyrning i Albanien. Kommer du hit på en kort affärsresa kan det vara praktiskt att själv snabbt kunna ta sig till olika möten med egen bil, och är du här på semester kan du vara betydligt mer flexibel och spontan om du väljer att hyra bil i Albanien. Vår vänliga och professionella personal hjälper dig gärna om du har några frågor. Det är enkelt, snabbt och angenämt att hyra bil i Albanien hos Sixt!

Sixt biluthyrning i Albanien

Med ett finmaskigt nät av hyrkontor och en omfattande fordonspark hittar du alltid en passande hyrbil i Albanien. Välj mellan stora herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner, robusta 4x4, ett urval av cabrioleter och sportbilar eller, för den som önskar, en lastbil. Klicka på de olika hyrkontoren för att se vilka fordonskategorier som finns på vilken filial. Dessutom kan du välja mellan en rad olika tilläggstjänster när du ska hyra bil i Albanien. Är du osäker på vägen dit du ska vill du kanske ha en hyrbil med satellitnavigering, och tänker du göra längre bilfärder vill du kanske lägga till en extra förare.

Körregler i Albanien

Reglerna för att köra bil i Albanien skiljer sig inte nämnvärt från övriga kontinental-Europa, även om inte alla följer dem till punkt och pricka. Var uppmärksam på att maxhastigheten ändras ganska ofta på motorvägar, och att trafikkontroller är frekventa. På senare tid har många vägar rustats upp, men var medveten om att speciellt mindre vägar ofta inte håller så hög standard.

Vad man kan se med hyrbil i Albanien

Vill du uppleva Medelhavet i al sin prakt är kuststräckan från Vlore och söderut ner till gränsen mot Montenegro ett utmärkt ställe att befinna sig på. Missa inte staden Butrint, i närheten av Ksamili. Här har det bott folk i flera tusen år. Urgrävningarna efter den uråldriga staden hyser bland annat en romersk amfiteater, en bysantinsk basilica och en vacker lejonport. Int långt härifrån ligger Lëkurësi-slottet som hyser en utomhus-restaurang. Vill du bada så är den närbelägna stranden i Pulbardha ett utmärkt val.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service