Biluthyrning
Durres
Fäll ihop
Albanien // Durres
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Durrës: Sixt Biluthyrning online-bokning

På Albaniens västkust, inte alltför långt från Tirana, hittar du hamnstaden Durrës. Det är en vacker storstad och här kan du se antika romerska ruiner. Om du vill hyra bil i Durrës kan du besöka vårt kontor. Hos Sixt Biluthyrning i Durrës har du ett brett utbud av bilar att välja mellan, från enklare sedaner i ekonomiklass till SUV:ar i premiumklass. Vi har även minibussar som rymmer upp till nio personer.

  • Inget kontor hittades i staden

Hos Sixt Biluthyrning i Durrës kan du anpassa din bil efter dina behov

När du ska hyra bil i Durrës hos oss har du inte bara många fordonsgrupper att välja bland, du kan även anpassa bilen med våra tillvalstjänster. Utöka bilförsäkringen, lägg till GPS-navigator eller registrera en extra förare. Detta är bara några av de tillval du kan välja när du bokar en hyrbil i Durrës hos oss. Använd gärna hemsidan för att boka din bil, men tänk på att vi endast reserverar en bil från den valda fordonsgruppen.

Upptäck mer av Albanien med en hyrbil från Durrës

Durrës prefektur är en region som har många spännande sevärdheter att besöka. Du kan hyra bil i Durrës och köra till Krujas slott, norr om Tirana. Detta är en av regionens mest populära destinationer, både tack vare slottet och för att Nationalmuseet Gjergj Kastrioti-Skënderbeu ligger intill. Från slottet kan du köra västerut, tillbaka till kusten, för att nå Duka Winery and Vineyard, en vingård som är väl värd att besöka. Från vingården har du nära till Kepi i Rodonit, en udde som bjuder på fantastisk vy och härliga badmöjligheter. Självklart har du även många sevärdheter att upptäcka i staden Durrës. Se till att besöka den stora amfiteatern och stadens arkeologiska museum. Vi finns här med en passande bil för din vistelse i Durrës-regionen.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service