Biluthyrning
Rinas
Fäll ihop
Albanien // Rinas
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rinas: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill hyra en bil i Rinas för att utforska Albanien kan du med fördel besöka vårt kontor. Rinas är en mindre by, cirka 25 km från huvudstaden Tirana. Denna lilla by är mest känd för Rinas internationella flygplats dit de flesta turister och resenärer anländer. Vår biluthyrning i Rinas har flera typer av bilkategorier. Med våra personbilar, kombibilar, minibussar och 4x4-bilar kan du enkelt köra vidare in till huvudstaden eller ut till de vackra kuststäderna.

 
 • Tirana Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Rinas airport 1
  11111 Rinas

  Må. - Sö.08:00 - 23:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Rinas

Det går både snabbt och lätt att hyra en bil i Rinas. Vi har erfarenhet av att ta emot alla möjliga sorters resenärer. Det blir enklare för dig om du förbokar din bil på nätet, då kan du även välja bland våra extratjänster. Vi ger dig möjlighet att anpassa bilens försäkring, lägga till utrustning som exempelvis bilbarnstol eller ange att du vill lägga till en extra förare till avtalet. Hos oss kan även förare som är yngre än 25 år köra bilen, dock eventuellt mot en extra avgift. Vi vill även påminna om att du endast reservera en hyrbil i Rinas från den valda bilgruppen. Vi kan med andra ord ej garantera att du får en enskild bilmodell.

Genom att hyra en bil från Rinas kan du utforska hela Albanien

Det finns flera fördelar med att hämta ut en hyrbil från Rinas. Eftersom landet inte är särskilt stort kan du enkelt köra ned till de södra städerna på endast cirka fem timmar. Du kan även köra till stränderna vid kusten. Från Rinas till Durrës tar det cirka 30 minuter att köra. Du kan även köra från vårt Sixt-kontor till huvudstaden på cirka 30 minuter. Vägen dit bjuder på flera spektakulära vyer tack vare det bergiga och frodiga landskapet. Förbered din resa till landet redan idag genom att boka din bil på nätet hos oss.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service