Biluthyrning
Tirana Flygplats
Fäll ihop
Albanien // Tirana // Tirana Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Tirana Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Rinas airport 1
  11111 Rinas AL +355-68-2068500
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: TIA
Öppettider
Må. - Sö.08:00 - 23:30
 
 

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning vid Tirana flygplats. Vi står beredda att göra din vistelse i Albanien till något alldeles särskilt med en personligt anpassad hyrbil. Vårt nära samarbete med de största biltillverkarna gör att vi kan erbjuda moderna premiumbilar till förmånliga priser. När du vill hyra bil vid Tirana flygplats kan du välja bland alltifrån mindre personbilar för körning i innerstaden till kraftpaket i form av 4x4 för längre körning på motorväg. För att du ska trivas extra bra med din hyrbil från Tirana flygplats erbjuder vi på Sixt även tillvalstjänster. Med tillval som GPS-navigatör eller barnstol blir resan både behagligare och smidigare beroende på dina egna preferenser. Tjänsten extraförare är till för dig som av olika anledningar behöver avlastning vid längre körningar, och utgör även det en tillvalsmöjlighet. Det förekommer lokala avvikelser på specifika bilmodeller och tjänster. Därför uppmuntrar vi alltid till att du gör sin bokning via vår app eller hemsida, vilket också gör det enklare när du vill hämta upp bilen på vår biluthyrning vid Tirana flygplats.

Att hyra bil vid Tirana flygplats

Tirana internationella flygplats, även kallad Moder Teresa, eller kort och gott Tirana flygplats, är landets enda internationella flygplats. Du finner den belägen 17 km från staden Tirana. Sixt biluthyrning ligger i direkt anslutning till terminalerna, så du behöver bara följa skyltarna till biluthyrningen för att komma rätt.

Upptäck Tirana med hyrbilen

Den antika huvudstaden Torana är en blandning mellan nytt och gammalt. Här finner du till exempel Qemal Stafa-stadion som är fotbollslandets nationalarena. När du vill hyra bil vid Tirana flygplats tar en kortare bilresa nordöst om staden dig till bergsområdet och Dajti Ekspress som är ett linbanesystem. Väl uppe hittar du, förutom den fantastiska utsikten, alltifrån cocktailbarer till lekplatser, vilket gör utflyktsplatsen perfekt för hela familjen.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.08:00 - 23:30

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Tirana Flygplats TIA Rinas airport 1 11111 Rinas 41.414722, 19.720556 +355-68-2068500

Sixtkontoret Tirana Flygplats TIA

Rinas airport 1
11111 Rinas
 
Tel. +355-68-2068500

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service