Biluthyrning
Yerevan Flygplats
Fäll ihop
Armenien // Yerevan // Jerevan Zvartnots Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Jerevan Zvartnots Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Zvartnots International AP
  0042 Yerevan AM +374-60373366
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: EVN
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt biluthyrning på Jerevan Zvartnots flygplats tillhandahåller ett stort antal biluthyrningstjänster och en kompetent service. Sixt är stolta över att kunna erbjuda såväl lyxbilar som enklare bilmodeller till förmånliga priser. Hos vår biluthyrning på Jerevan Zvartnots flygplats erbjuder vi för närvarande kategorierna person- och kombibilar samt 4x4. Tänk på att vid hyra av bil på Jerevan Zvartnots flygplats garanteras du en hyrbilskategori, men inte en specifik bilmodell. Dessutom kan du välja bland våra populära tilläggstjänster som extra förare, obegränsad körsträcka, GPS, extra försäkring och bilbarnstol. Att hyra bil på Jerevan Zvartnots flygplats är ett smart sätt att inleda din vistelse i Armenien.

Hämta din hyrbil på Jerevan Zvartnots flygplats

Zvartnots internationella flygplats, med förkortningen EVN, är även känd som Zvart'nots' Mijazgayin Odanavakayan. Flygplatsen ligger just i staden Zvartnots, tio kilometer från Jerevan. Bilresan mellan städerna beräknas ta ungefär 15 minuter. Du hittar vårt kontor i ankomsthallen på den första våningen, där vi står beredda att lämna över nycklarna till din hyrbil.

Upptäck området kring Jerevan med din hyrbil

Att hyra bil vid Jerevan Zvartnots flygplats är ett utmärkt sätt att bekanta sig med detta historiska område. Inte långt från flygplatsen, i den lilla staden Etjmiadzin, ligger ruinerna efter Zvartnotskatedralen som byggdes redan på 600-talet. Katedralen och stadens övriga kyrkor, Sankt Gajane, Sankt Hripsime och Sjoghakat, räknas numera till Unescos världsarv. Inne i Jerevan bör du inte missa den så kallade Kaskaden, en stor trappa med avsatser för skulpturer och fontäner. Anläggningen började byggas redan på Sovjettiden, men stannade upp helt när imperiet upplöstes. I början på 2000-talet köptes den upp av en rik armenisk affärsman som sedan dess har rustat upp trappan ordentligt. I anslutning ligger Cafesjian, muséet för modern konst, av många ansett som ett av de bästa i sitt slag bland de tidigare Sovjetländerna.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Yerevan Flygplats EVN Zvartnots International AP 0042 Yerevan 40.151931, 44.400413 +374-60373366

Sixtkontoret Yerevan Flygplats EVN

Zvartnots International AP
0042 Yerevan
 
Tel. +374-60373366

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service