Biluthyrning i Australien

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Australien

Upptäck Australien

Sixt biluthyrning i Australien

Sixt biluthyrning i Australien

I en hyrbil i Australien har du chansen att verkligen ta del av världsdelen och landet. På vår biluthyrning i Australien vill vi kunna erbjuda dig personliga och flexibla lösningar oavsett om du vill hyra bil i Australien i kategorierna ekonomi eller lyx. Hyrbilsupplevelsen avgörs helt av hur bekväm du är med din bil och du finner därför många alternativ för att göra just din resa så unik som möjligt.Vi har utvecklat en serie av tilläggstjänster så att du ska hitta smarta lösningar till din hyrbil i Australien. Här finner du sådant som GPS eller tilläggsförare om det skulle vara så att du är ny i landet. Reser du med små barn är säkert en barnstol en förutsättning. När du vill hyra bil i Australien söker du kanske även en förmånlig försäkringslösningar, vilket vi på Sixt erbjuder flertalet av.
Trafikregler i Argentina

Trafikregler i Argentina

Om du för första gången kör bil i Australien är det några körregler vi vill uppmärksamma dig om:
- Det är vänstertrafik som gäller.
- Det är höga böter på att inte använda bilbälte.
- Hastighetsbegränsningar påminner om de vi har i Sverige med 110 km/h som standard på motorväg och 50 km/h i storstäder.
Mobil är endast tillåtet ifall du använder dig av handsfree.
Att se med en hyrbil från Sixt i Australien

Att se med en hyrbil från Sixt i Australien

Det är inte otroligt att du kommer passera det storslagna Operahuset i Sydney under din vistelse och det kommer garanterat inte lämna dig oberörd. I huvudstaden Canberra finner du bland annat Nationalmuseet om du söker efter en rejäl dos konstupplevelse. När du vill hyra bil i Australien är ett besök på Kakadu National Park en unik möjlighet att få gå i Crocodile Dundees fotspår och ta del av den otroliga artrikedom landet erbjuder. Perfekt för en länge biltur är en tur till södra Northern Territory och ett besök vid Ulurustenen. Detta fascinerande naturfenomen har förbryllat besöker sedan urminnes tider och är ett verkligt måste om man har möjlighet att komma förbi. Storstäderna präglas annars av en hypertrendkänslig mentalitet vilket för att de nyaste trenderna alltid kan ses på städernas gator och torg.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Australien

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Australien?
För att hyra en bil hos SIXT på Australien så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Australien.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Australien?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 45260 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Australien

Kan jag boka en bil för en längre tid i Australien?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Australien?

Utforska våra uthyrningskontor i Australien

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Australien

Visa mer