Biluthyrning på Manama Juffair

 

Mest populära bilarna i Manama Juffair

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Manama Juffair, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Manama Juffair

Adress

Shabab Avenue Bldg 19 Road 462, 751 04 Manama, Bahrain
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 23:00
Helgdagar
07:00 - 23:00

Våra tjänster på Manama Juffair

Hämta ut en hyrbil i Manama Juffair hos oss på Sixt

Hämta ut en hyrbil i Manama Juffair hos oss på Sixt

Välkommen till den glamorösa ön Bahrain och vår biluthyrning i Manama Juffair. Vi finns i den sydöstra delen av huvudstaden, i den södra delen av stadsområdet Al Juffair. Kom in till oss när du vill hyra en bil från Manama Juffair som du enkelt kan använda för att utforska både huvudstaden och resten av ön. Från oss kan du exempelvis enkelt köra till staden Sitra och vidare söderut mot de populära artificiella stränderna. Oavsett hur du planerar att spendera din tid i landet kan du hyra en bil i Manama Juffair som ser till att du får bekväma bilresor här.
Låt oss på Sixt hjälpa dig med din vistelse i Manama

Låt oss på Sixt hjälpa dig med din vistelse i Manama

När du ska hyra en bil i Manama Juffair kan du välja mellan minibussar, personbilar, kombibilar och SUV. Bilarna har olika egenskaper, vissa är större och rymligare medan andra är kraftfullare. De håller dock alla hög kvalitet och fungerar utmärkt till de allra flesta typer av bilresor på ön. När du förbokar en hyrbil i Manama Juffair hos oss på Sixt kan du även lägga till extratjänster. Reser du exempelvis med barn kan en bekväm barnstol i bilen passa utmärkt, speciellt vid lite längre bilutflykter. Du kan även registrera en extra förare så länge våra ålderskrav möts. Alla förare som ska köra en hyrbil i Manama Juffair från oss måste vara minst 21 år gamla. Vi vill gärna klargöra att vi bara kan förboka en av bilarna från bilgruppen vid bokning. Tillvalstjänsterna som du bokar kommer däremot alltid att appliceras till den bil du hämtar ut. Välkommen till Manama!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Manama Juffair

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Manama Juffair?
För att hyra en bil hos SIXT på Manama Juffair så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Manama Juffair.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Manama Juffair?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 68 omdömen
Bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Manama Juffair

Kan jag boka en bil för en längre tid på Manama Juffair?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Manama Juffair?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Manama Juffair

Visa mer