Biluthyrning
Riffa
Fäll ihop
Bahrain // Riffa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Riffa: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du hyra en bil i Riffa på Bahrain? Då kan vi på Sixt hjälpa dig med detta. Staden Riffa ligger mitt på ön och är en utmärkt utgångspunkt om du ska utforska denna ö-stat. Från vår biluthyrning i Riffa erbjuder vi personbilar, kombibilar, SUV:ar och minibussar. Alla har sina fördelar och speciella egenskaper. Genom att hyra en bil från Riffa kan du köra till de närliggande sevärdheterna på ett smidigt sätt.

 
 • Riffa

  Sixt Biluthyrning
  Road 2615
  75104 Riffa

  Må. - To.08:30 - 16:30
  Lö. - Sö.08:30 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Riffa

Använd dig av våra tillvalstjänster för att ge din hyrbil från Riffa ytterligare bra egenskaper. Du kan exempelvis lägga till en navigator och på så sätt alltid hitta fram till dina destinationer. Hos oss kan du även lägga till en extra förare eller välja ut extra skydd till bilens försäkring. Ska du hyra en bil i Riffa för familjeresan kan det vara bra att utrusta bilen med bilbarnstol och eventuellt även lägga till vår tjänst %u201DInternet to go%u201D. På så sätt sitter alla bekvämt och passagerarna kan surfa på webben medan ni åker till olika platser. Kom dock ihåg att vi bara reserverar en bil från den bilkategori du väljer. Vi kan ej garantera att du får en viss specifik bilmodell.

En ö med shopping, stränder och sevärdheter

Bahrain har ett utmärkt utbud av intressanta saker att göra och se. På den östra sidan av Riffa finns exempelvis Riffa Fort, en vacker byggnad som ger dig en fin vy över den närliggande dalen. Staden bjuder även på riktigt bra shoppingmöjligheter. Det finns två huvudgator med mängder av butiker, Bu Kuwara och Riffa Bazaar. Här kan du även hitta massor av köpcenter, fyllda med produkter som passar alla. Vill du sola och bada? Kör din hyrbil från Riffa till Durrat Al Bahrain, en artificiell ö med flera vackra stränder och ett bra urval av restauranger.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service