Biluthyrning
Barbados
Fäll ihop
Barbados // Barbados
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Barbados: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till varma och soliga Barbados. Om du vill kunna hyra en bil på Barbados för att utforska ön på ett enklare sätt kan du komma in till oss. Vår biluthyrning på Barbados har ett utbud för alla, från den som söker ekonomi- eller lyxbil till den som vill ha en bil med speciella egenskaper. Du kan antingen hyra en bil på Barbados när du väl är här eller förboka den på nätet för att hämta ut den hos oss. Vi har ett komplett utbud av bilgrupper, från personbilar, kombibilar och 4x4-bilar till minibussar, sportbilar och cabrioleter.

 
 • Bridgetown Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airport Access Road
  16000 Christ Church

  Må. - Sö.08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Barbados Saint James

  Sixt Biluthyrning
  corner Appleby and Highway 1
  24007 Saint James

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning på Barbados

Det finns många fördelar med att hyra en bil på Barbados via vår hemsida. Först och främst så kan du försäkra dig om att du får en bil för din vistelse. Observera dock att vi inte reserverar enskilda bilmodeller, du kan endast förboka en bil från den valda bilgruppen. Vi på Sixt kan däremot anpassa den hyrbil från Barbados som du får med våra extratjänster. På vår hemsida ser du direkt vilka tillvalstjänster som vi erbjuder på plats, dessa extratjänster varierar mellan våra kontor. Du kan ange att din hyrbil på Barbados ska komma med bilbarnstol, navigator eller att bilen ska kunna köras av en extra förare.

En välutvecklad ö, redo att utforskas av nyfikna besökare

Denna ö-stat har både stränder, shopping och ett flertal intressanta sevärdheter att besöka, bland annat djupa grottor. Från vårt kontor på Barbados kan du enkelt köra från stad till stad eller kust till kust. Söker du sol och bad? Kör till Bottom Bay på den sydöstra delen av ön eller Miami Beach som ligger på Barbados södra sida. Något som alla bör besöka minst en gång är Harrison's Cave, en spektakulär grotta som bjuder på mäktiga vyer.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service