Biluthyrning på Burgas Flygplats

 

Mest populära bilarna i Burgas Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Burgas Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Burgas Flygplats

Adress

Burgas Airport, 8000 Burgas, Bulgarien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
09:00 - 20:00
Helgdagar
09:00 - 20:00

Våra tjänster på Burgas Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Bourgas flygplats finns här för dig när du behöver hyrbilstjänster vid Bourgas flygplats i Bulgarien. Du kan välja bland ett brett sortiment av såväl bilkategorier som tjänster när du vill hyra bil vid Bourgas flygplats med Sixt. I vår bilpool erbjuder allt från konventionella kategorier som ekonomi och kombi till mer specialiserade och exklusiva bilar som sportbilar och 4x4. Till din hyrbil vid Bourgas flygplats kan du till exempel välja en GPS-navigatör om du är ny i området eller har ett tight tidsschema, eller tjänsten extraförare om du vill ha avlastning vid längre körning. Självklart erbjuder vi även tillval som barnstolar och flera olika försäkringslösningar. På vår biluthyrning vid Bourgas flygplats ser vi fram emot att hjälpa dig att hitta en smart hyrbilslösning som passar just dina specifika behov.
Att hyra bil vid Bourgas flygplats

Att hyra bil vid Bourgas flygplats

Du finner flygplatsen i den sydöstra delen av landet, ca 300 km från huvudstaden Sofia. Grannstaden Sarafovo ligger betydligt närmare och nås enkelt med bil. Själva staden Bourgas är mest känd som en populär och mycket välbesökt charterort under sommarhalvåret. Sixt biluthyrning ligger precis runt hörnet från ingången till flygplatsen, vilket gör det smidigt för dig både när du vill hämta och lämna din hyrbil från Sixt.
Upptäck Bourgas med hyrbilen

Upptäck Bourgas med hyrbilen

Bil är det perfekta färdmedlet för att upptäcka mer av området i och runt Bourgas. Oavsett om du reser i privata angelägenheter eller befinner dig på en jobbresa, kan du effektivisera din vistelse med en flexibel hyrbilslösning. När du vill hyra bil vid Bourgas flygplats har du chansen att upptäcka den fantastiska staden Bourgas med dess trevliga stränder och restauranger. Söker du en paus från sol och bad vid Svarta havskusten är en utflykt med bilen till den lite mer okonventionella grannstaden Sarafovo ett utmärkt avbrott.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Burgas Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Burgas Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Burgas Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Burgas Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Burgas Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 43 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Burgas Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Burgas Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Burgas Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?