Biluthyrning
Golden Sands
Fäll ihop
Bulgarien // Golden Sands
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Golden Sands: Sixt biluthyrning online-bokning

Hos oss på Sixt är det alltid enkelt att hyra bil i Golden Sands. Med en egen bil är det enkelt att ta sig runt i området. Boka en bil som passar just dina önskemål. Vi har bilar i alla modeller, välj mellan 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss. Du kan även välj mellan olika ekonomi- eller tillvalslösningar.

 
 • Golden Sands/International h-l

  Sixt Biluthyrning
  Golden Sands
  9007 Varna

  Må. - Fr.09:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Golden Sands/Melia Hermitage

  Sixt Biluthyrning
  Golden Sands Resort 1
  9007 Varna

  Må. - Fr.10:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt Biluthyrning Golden Sands

Starta resan i Bulgarien på ett smidigt och enkelt sätt på vår biluthyrning i Golden Sands. Du kan självklart hyra bil i Golden Sands direkt på nätet Dessutom kan du göra flera olika typer av tillval på vår biluthyrning i Golden Sands. En viss modell kan däremot in garanteras vid din bokning. Har du frågor om hur man bokar en bil så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Sixt är ett av de främsta biluthyrningsföretagen och vi ser fram emot att ta fram en lösning för just dig.

Res runt i det vackra landskapet i en egen hyrbil

Ta del av allt intressant som Golden Sands erbjuder. Golden Sands ligger längs Svarta havets kust i de norra delarna av staden Varna. Ta möjligheten att besöka den flera kilometer lång, breda sandstranden. Genom att hyra bil i Golden Sands får du även möjlighet att bila runt och hitta dina egna smultronställen. Landskapet är grönt och kuperat, så varför inte göra en bilutflykt och njuta av de vackra vyerna? Ett annat restips är att ta bilen till vattenlandet Aquapolis, ett besök som garanterat kommer att uppskattas av familjen yngsta medlemmar. Upplev det vackra området i Bulgarien I en av våra hyrbilar. Du får alltid optimal frihet att upptäcka allt som landet erbjuder med en hyrbil från Golden Sands. Välkommen att boka en hyrbil i Golden Sands!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service