Biluthyrning på Sofia Flygplats T2

 

Mest populära bilarna i Sofia Flygplats T2

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sofia Flygplats T2, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Sofia Flygplats T2

Adress

T2 - Sofia Airport, 1000 Sofia, Bulgarien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 23:30
Helgdagar
08:00 - 23:30

Våra tjänster på Sofia Flygplats T2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Sofia Flygplats Terminal 2 erbjuder ett stort utbud av biluthyrningstjänster, direkt när du har landat. Hos oss kan du hyra bil vid Sofia Flygplats Terminal 2 till förmånliga priser. Oavsett om du är ute efter en lyxbil eller ett enklare fordon finner du ett passande färdmedel hos oss. På vår biluthyrning vid Sofia Flygplats Terminal 2 kan du välja bland kategorierna person- och kombibilar, cabrioleter och sportbilar samt 4x4. Dessutom kan du välja bland extratjänster som obegränsad milkostnad, GPS, bilbarnstol och försäkringspaket. Hos Sixt är det enkelt att hyra bil vid Sofia Flygplats Terminal 2.
Börja vistelsen med att hyra bil vid Sofia Flygplats Terminal 2

Börja vistelsen med att hyra bil vid Sofia Flygplats Terminal 2

Sofias internationella flygplats ligger ungefär en mil öster om stadens centrum. Flygplatsen förkortas SOF och har två terminaler, Terminal 1 och Terminal 2. För att underlätta för våra kunder har Sixt kontor i båda terminalerna på Sofias internationella flygplats, allt du behöver göra är att följa skyltarna i ankomsthallen för att enkelt hitta fram till vårt kontor.
Utforska Sofia med din hyrbil från Sixt

Utforska Sofia med din hyrbil från Sixt

Många reser till Sofia och Bulgarien i affärer, andra kommer hit på semester. Oavsett till vilken av grupperna du hör, bör du passa på att se lite av den bulgariska huvudstaden med din hyrbil från Sofia Flygplats Terminal 2. Redan från början är det svårt att undgå den majestätiska Alexander Nevskij-katedralen, med sin gyllene kupol. Den ortodoxa kyrkan rymmer över tio tusen besökare. En annan populär samlingspunkt i staden är Slavejkov-torget med sin livliga bokmarknad. På en bänk sitter Petko och Pentjo Slavejkov, de båda författarna som har givit torget dess namn. Det hela är en skulptur, och få besökare missar chansen att ta ett foto sittandes på bänken bredvid Petko och Pentjo. Många väljer också att göra en utflykt till Vitosjabergen, strax utanför staden. Här finns goda möjligheter att åka skidor på vintern och vandra i bergen på sommaren.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Sofia Flygplats T2

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Sofia Flygplats T2?
För att hyra en bil hos SIXT på Sofia Flygplats T2 så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sofia Flygplats T2.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Sofia Flygplats T2?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 540 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Sofia Flygplats T2

Kan jag boka en bil för en längre tid på Sofia Flygplats T2?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Sofia Flygplats T2?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?