Biluthyrning på Varna Flygplats

 

Mest populära bilarna i Varna Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Varna Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Varna Flygplats

Adress

Int. Airport, Arrivals Hall 1, 9000 Varna, Bulgarien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
09:00 - 21:00
Helgdagar
09:00 - 21:00

Våra tjänster på Varna Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Önskar du hyra bil på Varna Flygplats? Du hittar Sixt biluthyrning bekvämt beläget i anslutning till ankomsthall 1. Att hämta sin hyrbil direkt efter att man landat är ett val som gör att man sparar mycket tidunder resan. Du tar dig snabbt till din slutdestination för semestern - eller kanske är du på besök i staden för en jobbresa? Vi har bilar för allt typer av resor och vi ser fram emot att hitta en hyrbil för just dig. Dessutom har vi dygnet runt-upphämtning och dygnet runt-återlämning på kontoret!
Prisvärda hyrbilar på Varna Flygplats Bulgarien

Prisvärda hyrbilar på Varna Flygplats Bulgarien

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig som vill hyra bil i Varna Flygplats en lösning av hög kvalitet. Personbilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4 ingår i vår stora flotta Natuligtvis har vi även rymliga kombibilar som passar perfekt för familjeresan. Boka din hyrbil enkelt direkt på nätet. Om du har frågor om att hyra bil i Varna Flygplats kan du självklart även kontakta vårt team direkt. Utöver vårt breda utbud av bilmodeller kan vi på Sixt även erbjuda en rad tillvalstjänster som underlättar din bilresa. Du kan boka extrafunktioner till din hyrbil på Varna Flygplats i form av till exempel obegränsad körsträcka och navigationstjänster. Om du reser tillsammans med familjen så har du kanske behov av en bilbarnstol?
Den fortsatta resan från vår biluthyrning på Varna Flygplats

Den fortsatta resan från vår biluthyrning på Varna Flygplats

Med en hyrbil får du ut mer av din resa i staden. Efter att ha besökt vår biluthyrning på Varna Flygplats beger sig många av våra kunder till Svarta havets kust för att njuta av sol och bad. Med en egen bil kan du utforska en ny strand varje dag! Varna stad lockar även med många sevärdheter och vacker arkitektur. Sea Garden, Cathedral of the Assumption of the Virgin och Stone Forest hör till stadens med kända sevärdheter. Vi på Sixt önskar dig en trevlig resa!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Varna Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Varna Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Varna Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Varna Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Varna Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 131 omdömen
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Varna Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Varna Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Varna Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Varna Flygplats

Visa mer