Biluthyrning
Bogotá
Fäll ihop
Colombia // Bogotá
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bogotá: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill hyra bil i Bogota, Colombia, kan du komma in till vårt kontor. Sixt Biluthyrning i Bogota ligger i hjärtat av landet. Vi har ett stort utbud av fordonsgrupper för att kunna erbjuda en passande bil till alla. Det finns både SUV:ar och sedaner att välja mellan. Oavsett om du söker en lyxbil eller om du behöver tänka på din ekonomi kan vi erbjuda ett lämpligt fordon.

 
 • Bogota El Dorado Flygplats
  calle 26 #106-39
  110111 Bogota

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Bogota El Dorado Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  calle 26 #106-39
  110111 Bogota

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt Biluthyrning i Bogota för en hyrbil som passar dina önskemål

Det finns många spännande platser att upptäcka i Colombia, speciellt i Bogota-regionen. Du kan boka din hyrbil i Bogota via vår hemsida. En fördel med att förboka bilen online är att du även kan addera tillvalstjänster. Vi bjuder på obegränsad körsträcka och en grundläggande bilförsäkring. Du kan utöka försäkringen, lägga till en bilbarnstol och till och med anlita en chaufför. Om du ska boka en hyrbil i Bogota ber vi dig observera att vi inte kan garantera individuella bilmodeller, men vi reserverar en bil från den valda bilkategorin.

Se mer av Chile genom att hyra bil i Bogota

Med en egen bil kan du utforska både huvudstaden och centrala Colombia. Ett tips är att börja med stadsdelen La Candelaria i östra Bogota. Stadsdelen är en av de mest populära på grund av den vackra bebyggelsen, men också för den härliga atmosfären. Vill du ta en paus från storstadens brus kan du besöka den stora centrala parken Simon Bolivar. Hyr en båt och koppla av på vattnet en stund. Öster om huvudstaden hittar du nationalparken Chingaza Natural. Du kan även köra västerut för att nå Medellin eller norrut för att komma till Zipaquirá och den unika saltkatedralen. Om du enkelt vill hyra bil i Bogota för att ta del av de vackra vyerna, de spännande platserna och den exotiska kulturen, kom in till vårt kontor vid Bogota flygplats.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service