Biluthyrning
Costa Rica
Fäll ihop
Costa Rica
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Costa Rica Sixt Biluthyrning

På Sixt är vi mycket glada över att kunna erbjuda biluthyrning i Costa-Rica. Oavsett om det är en kort affärsresa eller en längre semester i detta spännande land som för dig hit kan det vara bra att själv kunna ta sig runt dit man vill, när man vill. På Sixt är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar dina anspråk i vår fordonspark när du ska hyra bil i Costa-Rica. Vår trevliga och professionella personal hjälper dig att göra din biluthyrning i Costa-Rica enkel och smidig.

Hyra bil i Costa-Rica med Sixt

Din hyrbil i Costa-Rica kan du få i form av en lyxig sedan, en praktisk 4x4, en sportbil, cabriolet eller, om du hellre vill: i form av en lastbil. Klicka på de olika hyrkontoren för at se vilka fordonskategorier som finns var. För att kunna tillgodose så många önskemål som möjligt erbjuder vi även ett brett utbud av extratjänster när du ska hyra bil i Costa-Rica. Hittar du inte så bra i landet kan det kännas bra att ha sateliitnavigering i hyrbilen, och reser du med små barn är det viktigt att bilen är utrustad med barnstolar.

Körtips i Costa-Rica

Trafikreglerna i landet skiljer sig inte mycket från i Sverige, förutom att den högsta tillåtna hastigheten i regel är lägre. Motorvägarna kring San José och kustvägen Autopista Del Sol är i bra skick, men ger du dig ut på mindre vägar kan det vara en god idé att hyra en 4x4. För att undvika hål i vägarna kör många bilister zick-zack till det kommer mötande trafik.

Se mer med hyrbil i Costa-Rica

Costa-Rica är känt i hela världen för sin natur med ett stort antal djurarter, en fjärdedel av landet består av nationalparker och naturskyddsområden. Besök någon, eller några, av nationalparkerna Tortuguero, Santa Rosa, Cahuita, Carara, Tárcoles och La Amistad för att uppleva landets enorma djurrikedom, inte minst när det kommer till färgglada fåglar. Vill du bada bör du inte missa de finfina stränderna längs Stilla Havs-kusten, så som Corcovado, Montezuma, Tortuguero och Playa Grande.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service