Biluthyrning i Costa Rica

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Costa Rica

Mest populära bilarna i Costa Rica

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från San Jose (Costa Rica) Flygpl., med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Costa Rica

Hyra bil i Costa-Rica med Sixt

Hyra bil i Costa-Rica med Sixt

På Sixt är vi mycket glada över att kunna erbjuda biluthyrning i Costa-Rica. Oavsett om det är en kort affärsresa eller en längre semester i detta spännande land som för dig hit kan det vara bra att själv kunna ta sig runt dit man vill, när man vill. På Sixt är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar dina anspråk i vår fordonspark när du ska hyra bil i Costa-Rica. Vår trevliga och professionella personal hjälper dig att göra din biluthyrning i Costa-Rica enkel och smidig.Din hyrbil i Costa-Rica kan du få i form av en lyxig sedan, en praktisk 4x4, en sportbil, cabriolet eller, om du hellre vill: i form av en lastbil. Klicka på de olika hyrkontoren för at se vilka fordonskategorier som finns var. För att kunna tillgodose så många önskemål som möjligt erbjuder vi även ett brett utbud av extratjänster när du ska hyra bil i Costa-Rica. Hittar du inte så bra i landet kan det kännas bra att ha sateliitnavigering i hyrbilen, och reser du med små barn är det viktigt att bilen är utrustad med barnstolar.
Körtips i Costa-Rica

Körtips i Costa-Rica

Trafikreglerna i landet skiljer sig inte mycket från i Sverige, förutom att den högsta tillåtna hastigheten i regel är lägre. Motorvägarna kring San José och kustvägen Autopista Del Sol är i bra skick, men ger du dig ut på mindre vägar kan det vara en god idé att hyra en 4x4. För att undvika hål i vägarna kör många bilister zick-zack till det kommer mötande trafik.
Se mer med hyrbil i Costa-Rica

Se mer med hyrbil i Costa-Rica

Costa-Rica är känt i hela världen för sin natur med ett stort antal djurarter, en fjärdedel av landet består av nationalparker och naturskyddsområden. Besök någon, eller några, av nationalparkerna Tortuguero, Santa Rosa, Cahuita, Carara, Tárcoles och La Amistad för att uppleva landets enorma djurrikedom, inte minst när det kommer till färgglada fåglar. Vill du bada bör du inte missa de finfina stränderna längs Stilla Havs-kusten, så som Corcovado, Montezuma, Tortuguero och Playa Grande.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Costa Rica

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Costa Rica?
För att hyra en bil hos SIXT på Costa Rica så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Costa Rica.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Costa Rica?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 1798 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Service under och efter uthyrningen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Costa Rica

Kan jag boka en bil för en längre tid i Costa Rica?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Costa Rica?

Utforska våra uthyrningskontor i Costa Rica

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Costa Rica

Visa mer