Biluthyrning på Limassol

 

Mest populära bilarna i Limassol

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Limassol, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Limassol

Adress

Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c, 4048 Limassol, Cypern
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
lör
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Limassol

SIXT rent a car

SIXT rent a car

När du vill ha en trygg och pålitlig uthyrningsservice i Limassol ska du kontakta oss på Sixt. Vi har ett centralt beläget kontor i staden som står öppet för dig när du vill hyra bil i Limassol. Tack vare en långvarig erfarenhet i branschen har vi lyckats samla på oss rätt kompetens för att guida dig till din drömbil. När du väljer att hyra bil I Limassol har du möjlighet att välja en av våra kategorier för att öka chansen att du hittar det du vill ha. Med 4x4, lyxbil, sportbil, kombibil och cabriolet i vårt utbud har vi en hyrbil i Limassol för alla smaker, oavsett om du är på affärsresa eller familjesemester. Vi har inte alltid möjlighet att garantera en särskild bilmodell, men när du väljer en av våra kategorier får du alltid en hyrbil i Limassol som passar dina individuella behov.
Hyra bil i Limassol

Hyra bil i Limassol

För att du ytterligare ska känna dig bekväm och trygg i din hyrbil i Limassol har vi tagit fram extratjänster som du kan lägga till på beställning. Här hittar du bland annat bilbarnstol, GPS, tilläggsförsäkring och extra förare. Det gör att du kan hitta rätt utrustning till din bil samtidigt som våra tilläggstjänster tillåter dig att vara flexibel under resan. Med oss på Sixt ökar du förutsättningarna för att din resa till Cypern blir precis så bra som du vill ha den. Vi önskar dig varmt välkommen in till våra kontor i Limassol!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Limassol

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Limassol?
För att hyra en bil hos SIXT på Limassol så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Limassol.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Limassol?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 24 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Limassol

Kan jag boka en bil för en längre tid på Limassol?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Limassol?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Limassol

    Visa mer