Biluthyrning på Paphos Flygplats

 

Mest populära bilarna i Paphos Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Paphos Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Paphos Flygplats

Adress

Arrival Hall, . Paphos, Cypern
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 21:00
Helgdagar
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Paphos Flygplats

Sixt biluthyrning vid Paphos Flygplats

Sixt biluthyrning vid Paphos Flygplats

Välkommen till Sixt och till vår biluthyrning vid Paphos Flygplats på Cypern. Här möts du av vår trevliga och serviceinriktade personal som hjälper dig att välja rätt fordon. Vi bjuder på generösa öppettider och erbjuder prisvärda hyrbilar i premiumkvalitet. Du finner vårt kontor endast några hundra meter från flygplatsen, som är belägen på öns sydvästra del. Oavsett om du reser i jobbet eller planerar en privat semester gör vi på Sixt vårt bästa för att du ska finna en passande hyrbil vid Paphos Flygplats. I vår fina vagnpark kan du välja mellan personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter samt 4x4. Tänk på att du inte kan reservera en viss bilmodell, utan endast boka önskat bilmärke. För att göra din resa på Cypern så smidig som möjligt erbjuder vi även tilläggstjänster som exempelvis extra förare och tredjepartsförsäkring.
Hyra bil vid Paphos Flygplats

Hyra bil vid Paphos Flygplats

Flygplatsen i Pathos, PFO, är belägen i den sydvästra delen av denna grönskande ö med växlande natur. Flygplatsen ligger omkring 14 kilometer sydöst om staden Paphos. Det är en bilresa som förväntas ta omkring 20 minuter att köra. Att hyra en bil vid Paphos Flygplats ger dig utmärkta förutsättningar för att starta din vistelse på ön på bästa sätt. Till flygplatsen anländer flygresenärer från exempelvis Sverige, Finland och London. När du vill hyra en bil vid Paphos Flygplats gör du det enklast via internet, telefon eller genom vår app. Online kan du bläddra bland våra tillgängliga bilmärken och se vilka fordon som är lediga under dina önskade datum.
Ta dig runt i staden med hyrbil från Paphos Flygplats

Ta dig runt i staden med hyrbil från Paphos Flygplats

Paphos är en kuststad som enligt legenden är platsen där kärleksgudinnan Afrodite föddes. Hela regionen bjuder på en mängd fascinerande platser som enkelt nås med bil. Denna del av ön bär på en rik historia och visar upp flertalet antika lämningar och kulturella sevärdheter. En kort bilresa från Paphos ligger halvön Akamas med sina branta klippor, sin hisnande utsikt och sina vackra bukter. Välkommen in till oss på Sixt när du har landat för att hämta ut nycklarna till din hyrbil!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Paphos Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Paphos Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Paphos Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Paphos Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Paphos Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 157 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Paphos Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Paphos Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Paphos Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Paphos Flygplats

Visa mer