Biluthyrning på Ålborg Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Ålborg Flygplats

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ålborg Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till Ålborg Flygplats kontoret

Adress

Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby, Danmark
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:45 - 22:30
Helgdagar
09:30 - 16:00

Våra tjänster hos Ålborg Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt erbjuder ett brett sortiment av hyrbilar för dig som har behov av att hyra bil vid Alborg flygplats, där du kan välja hyrbil i kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Du kan även välja att lägga till tjänster som uthyrning för förare som är under 25 år, försäkring, obegränsad milkostnad, barnstolar, tilläggsförare och satellitnavigering beroende på vilken hyrbil du väljer. Se vad som gäller där just du befinner dig.
Att hyra bil vid Alborg flygplats - AAL

Att hyra bil vid Alborg flygplats - AAL

Alborg flygplats som är landets tredje största flygplats med cirka 1,4 miljoner passagerare om året ligger väster om Lindholm, 6 kilometer nordväst om Alborg. Om du vill resa vidare kan du exempelvis ta dig till Fredrikshamn på endast 45 minuter med din hyrbil. När du har landat på Flygplats Aalborg följer du bara skyltarna till biluthyrning Alborg flygplats, du hittar ditt Sixtkontor på adressen Ny Lufthavnsvej 100 9400 Nørresundby där du både kan hämta och lämna tillbaka ditt hyrda fordon. Hyrestagaren kan inte alltid garanteras att samtliga bilmodeller finns tillgängliga för uthyrning utan endast bilmärken.
Att uppleva Alborg

Att uppleva Alborg

Vare sig man reser i affärer eller endast för nöjes skull finns en rad oförglömliga sevärdheter man inte får missa på sin resa i Alborg som erbjuder såväl restauranger som barer och caféer för alla smaker. Att hyra bil vid Alborg flygplats gör det möjligt att uppleva mer på kortare tid. Här hittar du även ett stort utbud av trendigt mode och klassisk design samt ett gediget utbud av glas och keramik med många butiker och intressanta konstverk mitt i city. I Alborg finns även Aalborg Zoo som är en av Nordens finaste djurparker, Penny Lane som erbjuder allt från vin till bakverk och andra delikatesser och Alborgs populära mikrobryggeri där du kan smaka på den färskbryggda ölen och köpa med dig de sorter du gillar bäst hem. Här finns massor att se och uppleva, hämta ut din Sixt hyrbil på Alborg flygplats och låt äventyret börja!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Ålborg Flygplats
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Ålborg Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Ålborg Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Ålborg Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Ålborg Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,6
En sammanställning av 384 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Vid Sext-kontoret
(4,7)
Överlämning av fordon
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Vanliga frågor om hyrbilar på Ålborg Flygplats
Kan jag boka en bil för en längre tid på Ålborg Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Ålborg Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Ålborg Flygplats

Visa mer